Windows 10 2004 hoş geldiniz ekranında taklıyor

Erenkaratass

Hectopat
Merhabalar, ben Acer Aspire E1 572G modelini kullanıyorum. Laptopuma format attım geçenlerde ve 2 gün sonra, laptopumu açmaya çalıştığımda Windows'un geleneksel hoş geldiniz ekranını hazırlarken siyah font, beyaz küçük noktalı daire dönerken takılıyor ve tepki vermiyor. 2 kere format atmama rağmen çözümü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben Acer Aspire E1 572G modelini kullanıyorum. Laptopuma format attım geçenlerde ve 2 gün sonra, laptopumu açmaya çalıştığımda Windows'un geleneksel hoş geldiniz ekranını hazırlarken siyah font, beyaz küçük noktalı daire dönerken takılıyor ve tepki vermiyor. 2 kere format atmama rağmen çözümü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Formatında hata da olmuş olabilir yeni bir format usb si oluşturup bir de öyle dene istersen

Ondan önce başka laptopa format attım onu faal olarak kullanıyorum USB'de sıkıntı olamaz sanmıyorum aklıma HDD hasar gördü mü ki düşüncesi var sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı