Windows 10 Hoş Geldiniz Ekranında Bekletme Sorunu

Onur Haha Atan

Kilopat
Katılım
19 Mart 2018
Mesajlar
205
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam I5-7400 İşlemcili, GTX 1050 Ti Ekran Kartlı, 8 GB RAM'lı bir sistemim var. Ayriyetten 1 TB 7200 RPM HDD kullanıyorum ve SSD kullanmıyorum. Bu sisteme ben format atmıştım ve formattan sonra 1803 güncellemesini yükledim fakat bilgisayar açılırken gayet hızlı bir şekilde 13 saniyede falan BIOS logosunu geçiyor, Hoş Geldiniz yazısına geldiğinde ise ortalama 20 saniye bekletiyor. Böyle olunca 15 saniyede açılması gereken sistem 35 saniyede açılıyor.

Formattan önce de aynı sürede açılıyordu ama bu sefer sadece Hoş Geldiniz ekranında bekletiyor. Acaba yeni bir Windows güncellemesiyle düzelir mi ? Yada sorun 1803 sürümünde midir. Beni bilgilendirir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı