Windows 10 2004 performans artırır mı?

İşlem gücü artmış durumda fakat bazı donanımların (bazı Nvidia kartları ve bazı ses kartı üreticilerinin ses kartları yani, birde Thunderbolt'un sapıttığını raporlayanlar var fakat ben o tarafta bir sorun yaşamıyorum) sürücüleri hata vermekte, eğer donanımlarınız tam uyumlu ise benim şimdiye kadar (Technical Preview'den beri Windows 10 en az bir sistemimde bulunmakta) gördüğüm en stabil NT Windows 10 OS sürümü.

O zaman 929 gb şimdi boş sayarsak ben buraya sadece 1 gblik 929 tane dosya indirebilirim değil mi ? 1 Tb var ama depolama hakkı 929 gb?
Toplam 1.073.741.824 bayt yani Windows'a göre tam 1 GB'lık dosyalar üzerinden hesaplarsak 929 tane. Fakat Linux'un 1 GB'ı (1.000.000.000 bayt) ile hesaplarsak 1000 tane.

İşlem gücü artmış durumda fakat bazı donanımların (bazı Nvidia kartları ve bazı ses kartı üreticilerinin ses kartları yani, birde Thunderbolt'un sapıttığını raporlayanlar var fakat ben o tarafta bir sorun yaşamıyorum) sürücüleri hata vermekte, eğer donanımlarınız tam uyumlu ise benim şimdiye kadar (Technical Preview'den beri Windows 10 en az bir sistemimde bulunmakta) gördüğüm en stabil NT Windows 10 OS sürümü.
Benim de deneyimlediğim en stabil Windows 10 sürümü 2004 şu anda. Gerek 1703'te yaşadığım masaüstü ikon sorunu, gerek 1809'da yaşadığım XP imleç sorunu, gerek 1909'un 1903'ten 6 ay sonra çıkıp neredeyse hiçbir iyileştirme getirmemesinden sonra ilaç gibi geldi bu sürüm :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı