Windows 10 (2004) RAM sorunu

Turky_eray

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 2004 sürümünü sıfırdan kurdum. Ancak tarayıcıda dolaşırken RAM çok fazla dolmaya başladı ardından explorer.exe yeniden başlıyor. Siz de bu durumla karşılaştınız mı? Bilgisayarda 6 GB RAM var. Sanırım Microsoft yine sorunlu çıkarmış sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlu çıkarmamış bazen hataları çıkıyor ama en iyi Windows işletim sistemi. Sizin konunuza gelirsek Windows 10 çok fazla RAM yemekte bu yüzden Windows 8.1 geçmenizi öneririm.

i5 3230, GT-635M, 6 GB RAM.

Önceden olmuyordu, yeni sürümle birlikte yeni bir sorun daha eklendi. Update ile düzelmezse artık eskiye dönerim diye düşünüyorum.

i5 3230, GT-635M, 6 GB RAM.

Önceden olmuyordu, yeni sürümle birlikte yeni bir sorun daha eklendi. Update ile düzelmezse artık eskiye dönerim diye düşünüyorum.
Eğer en güncel sürümü kullanacaksanız DDR4 bir belleğin olması gerektiğini düşünüyorum.
Sisteminiz eskimeye başlamış Windows 8.1 sizin için en ideali olacaktır.

Gerekli sürücüleri kurmamış olabilirsin. Ben de 2004 sürümdeyim ve bir sıkıntı yaşamıyorum RAM kullanımı açısından. Windows 8.1 kur diyenlere aldırış etme yıllarca 2GB ve 4GB RAM'li pclerde Windows 10 kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Anlık tüketimim 2,4GB dolaylarında. 2 sekme açık, birisinde youtube 1080p video izliyorken diğerinde bunu yazıyorum, arkaplanda bir takım ufak uygulamalar açık iken tüketimim bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı