Windows 10 (2004) ses sorunu

Kaan Atbaş

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uupdump sitesinden güncel 2004 yapıyı indirip kurdum. Sistemim gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Ancak sesle alakalı bir problem yaşıyorum. Seslerde yırtılma mı yoksa patlama mı? Yoksa böyle bir anlık gelen hışırtı problemi mi desem ne desem bilemedim. Ama bir sorun var. Güncel ses sürücüsünü kurdum olmadı. Eski tarihli sürücü kurdum yine çözemedim. Bir önceki Windows10 yapısında bir sıkıntım yoktu sanırım boş yere maceraya girdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Donanım kimlikleri:

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0885&SUBSYS_1458A002&REV_1001.

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0885&SUBSYS_1458A002.

Anakart: Gigabyte P35 s3.

Son düzenleyen: Moderatör:
2004 sürümü çok hata dolu. Dün güncelledim anında bir şeylerin ters olduğunu belli ediyor. Çoğu cihazım çalışmadı. Hemen 1909'a geri döndüm.

Şu an için tek sıkıntım ses problemi. Onun dışında bir sorun yaşamadım ben. Gayet seri ve stabil çalışıyor. Hatta bir tık daha seri olmuş diyebilirim. Windows'u kurduktan sonra son gelen güncellemeleri yüklememiş miydin sen? Bildiğim kadarıyla forumdaki ISO'da sıkıntı var zaten. Boot edilemiyordu garip şekilde, ben de uupdump sitesinden en güncel halini yükledim, bir problem yok şimdilik ses dışında.
Arkadaşlar sorunun sürücüden olmadığından emin olmak için en güncel sürücü linkini atabilir misiniz rica etsem.
@claus hocam bir bakar mısınız size zahmet. En son bana attığınız sürücüyü kurdum ancak sorun hala devam ediyor. Bu saatten sonra sorunun 2004 Yapısında olduğu kanısına varabiliriz değil mi? Ona göre uğraşmayı bırakıp güncelleme bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı