Çözüldü Windows 10 2004 Tamamen Çıktı Mı?

• Konuyu başlatan Exinie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 5.779
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Diyelim yeni build çıktı, bu Windows Update üzerinden mi geliyor? Eğer Windows Update üzerinden geliyor ise güncellemesi Windows'u yükseltme mi yapacak yoksa sadece güncelleme mi indirecek? Ve Technopat da yayınlanan sürüm son build midir?
Hocam öncelikle çok özür dilerim beklettiğim için. Technopat'ta ki, son build yer alıyor. Eğer yeni bir build gelirse, bunu güncelleme şeklinde yapacak diye biliyorum. Ben Insider kullanıcısıyken buildler güncelleme şeklinde geliyorlardı. ( Belki de ben yanlış biliyorumdur, ama büyük ihtimal böyledir. ) Ki yeni buildin geleceğini de düşünmüyorum.

Bu sürüm beta mı, yoksa final sürümü mü?
Yazıyı okudum Nisan ayında çıkacakmış, peki Nisan ayı geldiğinde temiz kurulum mu yapmam gerekecek tam sürüm için?

Tam anlayamadım, şimdi Microsoft bu sürümü yayınladı ama Windows Update ye daha getirmedi mi?

Eğer öyle ise Media Creation Tool ile indirirsem 2004 mü inecek?
Hocam şu anda, Insider kullanıcılarına sunuldu bu güncelleme. Ama kararlı çıkışını nisan ayında yapacak. Yani bütün kullanıcılara nisan ayında getirilecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı