Sorum basit çıktı mı? Yoksa beta sürümünde mi?
Hocam öncelikle çok özür dilerim beklettiğim için. Technopat'ta ki, son build yer alıyor. Eğer yeni bir build gelirse, bunu güncelleme şeklinde yapacak diye biliyorum. Ben Insider kullanıcısıyken buildler güncelleme şeklinde geliyorlardı. ( Belki de ben yanlış biliyorumdur, ama büyük ihtimal böyledir. ) Ki yeni buildin geleceğini de düşünmüyorum.Diyelim yeni build çıktı, bu Windows Update üzerinden mi geliyor? Eğer Windows Update üzerinden geliyor ise güncellemesi Windows'u yükseltme mi yapacak yoksa sadece güncelleme mi indirecek? Ve Technopat da yayınlanan sürüm son build midir?
Tam çıkarsa otomatik güncelleme gelmiyor mu zaten?Sorum basit çıktı mı? Yoksa beta sürümünde mi?
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Hocam şu anda, Insider kullanıcılarına sunuldu bu güncelleme. Ama kararlı çıkışını nisan ayında yapacak. Yani bütün kullanıcılara nisan ayında getirilecek.Tam anlayamadım, şimdi Microsoft bu sürümü yayınladı ama Windows Update ye daha getirmedi mi?
Eğer öyle ise Media Creation Tool ile indirirsem 2004 mü inecek?
Hocam şu anda, Insider kullanıcılarına sunuldu bu güncelleme. Ama kararlı çıkışını nisan ayında yapacak. Yani bütün kullanıcılara nisan ayında getirilecek.
Betadır hocam. İkinci sorunuza cevap olarak şu linki bırakıyorum: Windows 10 2004 için Yeni Build Çıkar Mı? - Technopat Sosyal Yeni bir build çıkmayacak büyük bir ihtimalle.Yani Technopat'daki sürüm beta?
Peki yeni build ler çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.