Windows 10 2016 LTSB internet ve tarayıcı yok

beydirbey

Hectopat
Makaleler
1
Bu sürüme geçmeyi tercih ettim, bilgisayar açıldığında internet ve tarayıcı yok. Sorun giderden de düzelmiyor. Nasıl bilgisayarı internete bağlayıp internete girebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240603_165040.jpg
    IMG_20240603_165040.jpg
    498,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20240603_165044.jpg
    IMG_20240603_165044.jpg
    476,9 KB · Görüntüleme: 31
Sanırım ethernet driver'ınız yok, Aygıt Yöneticisi'nden bilinmeyen aygıtların donanım kimliklerini paylaşır mısınız? Tarayıcı konusuna gelirsek, LTSB sürümlerinde (2021 hariç) sadece Internet Explorer yüklü gelir.

Sanırım Ethernet driver'ınız yok, Aygıt Yöneticisi'nden bilinmeyen aygıtların donanım kimliklerini paylaşır mısınız? Tarayıcı konusuna gelirsek, LTSB sürümlerinde (2021 hariç) sadece Internet Explorer yüklü gelir.

Siz yazana kadar Ethernet kablosu taktım bir şeyler indirdi sonra Chrome indirdim. Şu an Türkçe yapmaya çalışıyorum Wi-Fi nasıl ekleyebilirim internet var şu an?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Türkçe yapmak için bu videodaki adımları izleyin, yoksa yarı İngilizce yarı Türkçe oluyor.
Wi-Fi adaptörü kullanıyorsanız internet sitesinde driver'ı olacaktır. Modelini yazıp aratın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Türkçe yapmak için bu videodaki adımları izleyin, yoksa yarı İngilizce yarı Türkçe oluyor.
Wi-Fi adaptörü kullanıyorsanız internet sitesinde Driver'ı olacaktır. Modelini yazıp aratın.

Wi-Fi'ı driver indirerek hallettim fakat LabConfig dosyası Regedit'te yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı