Sürümüm 2004.
2004'ün kod adı 20H1 oluyor işte öğrenmiş oldun.
Sorduğumdan apayrı bir şeyden bahsediyorsun.
Apayrı değil işte bilgin olmadığı için böyle diyorsun.
Konuyu da baştan sona okumuştum zaten. Boş yaptınız, tebrikler
Hala okumadığınız belli neresini okumadığını göstermeme rağmen. Konuya direkt linke bakarak atlarsanız öyle kaçırırsınız her şeyi.

Hala okumadığınız belli neresini okumadığını göstermeme rağmen. Konuya direkt linke bakarak atlarsanız öyle kaçırırsınız her şeyi.
Hocam ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına?

Yazdıklarınızdan nasıl bir anlam çıktığını inceleyelim o zaman.

5 Ağustos 2020 tarihinde Samsung Unpacked etkinliğinde vurgulanan Telefonunuz uygulaması özelliğinin artık kademeli olarak genel kamuya sunulduğunu duyurdu.
Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılan özelliğin kademeli olarak kamu oyuna açıldığını söylüyorsunuz. Buradan çıkaracağımız anlam Samsung sahibi son kullanıcıların artık bu özelliği kullanabilecek olması.

Burada tanıtılan özelliğin özetini geçiyorsunuz.

Burada da tanıtılan özelliğin ayrıntısına girmişsiniz.

Samsung telefonların 20H2 sürümüyle desteklenecek telefonların listesine buradan ulaşabilirsiniz:
https://support.microsoft.com/en-us/help/4551890/supported-devices-for-your-phone-experiences
Hangi Samsung telefonların bu özelliği desteklediğini öğrenmemiz için link bırakmışsınız.

Linkteki listede Samsung dışında hiçbir cihaz olmamasına rağmen "Samsung dışında hiçbir cihazda kullanılmayacak." tarzı bir ibare yer almamakla beraber diğer cihazlarla ilgili hala daha bir duyuru yapılmadığını da hatırlatırım.

Uygulamanın çalışabilmesi için:
  • Android 9.0 ve üzeri bir telefona sahip olmanız​
Yazı boyunca Samsung dışında hiçbir cihazdan bahsetmemeniz üzerine buradan da anlayacağımız şey Samsung telefonun özellikleri, ki okurken saçma gelmişti zaten.

Yazıdan çıkarılacak sonuç şudur ki; bu özellik yavaş yavaş Samsung sahibi son kullanıcılara açılıyor ve diğer Android cihazlar hakkında hala bir duyuru yapılmadı.Bunun üzerine ben de şu yorumu yaptım.

Telefonunuz uygulamasına gelen güncellemenin en kısa zamanda tüm Android telefonlarla uyumlu hale getirilmesi lazım.
Hala diğer cihazlar hakkında bir duyuru yapılmadı, umuyorum ki en kısa zamanda Samsung dışındaki cihazlara da bu özelliği sunarlar.

Umuyorum ki açıklayıcı olmuşumdur. Madem diğer cihazlara da geleceği duyuruldu haberini veriyorsunuz, konuyu düzgün yazın.

Neyse hala anlamıyorsunuz açıklamaya gerek yok. Bildiğiniz gibi anlayın.
Hem haberi eksik yazıp hem yorum yapan insanlara da böyle davranacaksanız, bir daha haber yazmayın bence. Kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

O kadar boş konuştunuz ki gözümdeki tüm değeriniz yerle bir oldu resmen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…