Windows 10 20H2 güncellemesi sonrası oyunlarda FPS düşüyor

Katılım
29 Ağustos 2019
Mesajlar
1.060
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bundan 2 önceki güncelleme (20H2)'de ses ile alakalı bir problem oluştu. Bir oyun oynarken arkada bir ses açıksa FPS drop yiyorum ve hatrı sayılır drop yani. Bilgisi olan var mı?
 
Bende de çok drop giriyor. Eskiden oyunlarda şarjcdışında 150 200 FPS rahat alıyordum şimdi 30 40 FPS alıyorum.
 
Bende de Valorant da 120 FPS alırken 70 FPS almaya başladım. Neyse ki monitör 60 Hz de kafaya takmıyorum.
 
Sorun güncelleme kaldırmak ile çözülmüyor maalesef. Ne yaptıysam olmadı. Windows 10 yeni güncellemesini bekleyeceğiz. Aynı sorun bende de var LoL'de oyun içinde pencere moduna al sonra normale çevir Alt+Enter ile düzeliyor.Geçici de olsa bir çözüm
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı