Windows 10 20H2 sistemde mavi ekran hatası

Oğuzhan Necip Şahin

Megapat
Süper Moderatör
Katılım
4 Mart 2015
Mesajlar
4.138
Makaleler
31
Çözümler
173
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknoloji Yazarı
Windows 10 20H2 işletim sistemi kullanıyorum ve bu sabah bir mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını sizlerle paylaşmak istiyorum lakin hiçbir dosya yükleme servisine dosyayı yükleyemiyorum. Yandex, Google ve MediaFire servislerini kullandım ama hepsinde işlem başarısız dosya yüklenemedi hatası alıyorum. Bu dosyayı sizinle nasıl paylaşabilirim? @claus

 
Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile sürücüyü silip yeniden yüklemek istediğimde sürücüyü silip bilgisayarı yeniden başlatıyor program ama bilgisayar yeniden başladığında Windows 10 yüklü olduğundan dolayı internete bağlanır bağlanmaz ekran kartını kendisi güncelliyor 2019'da ki bir sürüme. Bunun önüne geçebilir miyim?
 
Kuracağınız sürümü önceden indirin. DDU'yu kullandıktan sonra cihazın internet bağlantısını kesin.
Başka bir yöntem DDU ile temizledikten sonra yeniden başlatma seçeneğini seçip güvenli modda kurun.
 
Kuracağınız sürümü önceden indirin. DDU'yu kullandıktan sonra cihazın internet bağlantısını kesin.
Başka bir yöntem DDU ile temizledikten sonra yeniden başlatma seçeneğini seçip güvenli modda kurun.
Sürücüyü kurmak için AMD Adrenalin Radeon Software programını kullanıyorum onu indirip bekletsem sonra bilgisayar sürücüyü sildikten sonra internet bağlantısı kesin yazılımı çalıştırsam o şekilde yükleyebilir miyim?
 
Verdiğin linkte herhangi bir indirme bağlantısı bulunmuyor ki zaten bende bu programı kullanıyorum sürücü güncellemek için. Ancak şöyle bir problem var ki DDU ile ekran kartı sürücüsü silindiği zaman bu programda siliniyor. Haliyle bu programı yüklemek istediğim zaman internete bağlandığımda Windows tak diye gidip 2019'da ki sürücüyü yüklüyor. Ben tekrar sürücü kurmak istesem bile bunun üzerine kurmuş oluyorum.
 
Yukarıdaki linki IDM ile indir. interti kes, DDU ile ekran kartını sil. Sonra sürücüyü yükle.
Dediğinizi yaptım ekran kartı sürücüsünü güncelledim onda bir problem yok ama az önce oyun oynuyordum oyundan çıktıktan sonra biraz bekleyeyim dedim ekran kartı soğusun diye beklerken ekran kapandı bir baktım bilgisayar kendini yeniden başlatmış :D Yeniden açılınca baktım ki minidump dosyayı oluşmuş dosya linkini aşağıya bıraktım 9 dakika önce oluştu dosya. İnceleyebilir misin?
 

Geri
Yukarı