Rehber Windows 10 20H2 Sürümüne Geçiş

Windows 10'un 2004 sürümünden sonraki sürümü olan 20H2 sürümü artık nihai aşamaya ulaştı. Halihazırda bütün özellikleri 2004 sürümü içinde olan bu yeni sürüme geçmek için tek yapmanız gereken 84.7 MB boyutunda bir Microsoft güncellemesini yüklemek.

Adım adım 20H2 sürümüne geçiş:
  1. Öncelikle KB4562830 paketini indirin.
  2. Dosyayı seçin, F2'ye basın ve adını bununla değiştirin: windows10.0-kb4562830-x64.cab
  3. Şimdi dosyayı C:\ sürücüsüne kopyalayın.
  4. Başlat > CMD > Sağ tık > Yönetici olarak çalıştır.
  5. Komutu girin: dism /online /add-package /packagepath:"C:\windows10.0-kb4562830-x64.cab"

DISM yukleme.jpg

6. İşlem bitiminde PC'yi yeniden başlatmak için Y tuşuna basın.
  7. Bilgisayarınız yeniden başladığında artık Ekim 2020 Windows 10 sürümü olan 20H2'ye geçmiş olacaksınız, tebrikler:

1600461600157.png

Windows 10 20H2 özellikleri:

Temiz kurulum ile geçmek için:

20H2 artık resmi olarak çıkmıştır:

Son düzenleme:
Dün yükledim şuana kadar herhangi bir sorun çıkmadı mavi ekran vb hatalar vermedi.
Valla Microsoft'un önceki güncellemelerinde yaptığı hatalardan korkmuyor değilim biraz bekliyim en iyisi.
Ben 1909 kulaniyorum illa 20h2 için 2004 e geçip sonrami ona geçmem gerek (2004 bende hayla hazir degil diyor)
Ben Microsoft'un sitesinden ISO indirip yazdırdım. Yüklediğimde Windows sürümü 2004 idi. İstiyorsan güncelleme aracını indirip yapabilirsin.

Valla Microsoft'un önceki güncellemelerinde yaptığı hatalardan korkmuyor değilim biraz bekliyim en iyisi.
Hocam zaten denendi bayağı, sonrasında resmiyete kavuştu. Korkmayın derim.

20H2 Güncellemesini yaptım. Kobay olarak söylemeliyim ki Windowsda ciddi bir hız artışı var. Animasyonlar sanki daha akıcı hale gelmiş, oyunlarda açılışta vs. fark varmış gibi hissettim. Ayrıca güncelleme 3 saat sürdü. Segate Baracuda 500 GB 7200 RPM çalışan HDD bile kurtarmadı. SSD olursa daha iyi olabir. Ayrıca güncellemeden sonra herhangi bir veri kaybı yaşamadım sadece kurulu olan DirectX ve VC gibi yazılımları tekrar kurmak durumunda kaldım.
1603353509502.png

Geldi:
Allah razı olsun.
Evet yürek yiyip Celeron 1037U ekran kartsız sisteme kurdum. Vallaha oldu.

Dosya Ekleri

• Oldu.JPG
    Oldu.JPG
    15 KB · Görüntüleme: 66
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı