Rehber Windows 10 20H2 Sürümüne Geçiş

Windows 10'un 2004 sürümünden sonraki sürümü olan 20H2 sürümü artık nihai aşamaya ulaştı. Halihazırda bütün özellikleri 2004 sürümü içinde olan bu yeni sürüme geçmek için tek yapmanız gereken 84.7 MB boyutunda bir Microsoft güncellemesini yüklemek.

Adım adım 20H2 sürümüne geçiş:
  1. Öncelikle KB4562830 paketini indirin.
  2. Dosyayı seçin, F2'ye basın ve adını bununla değiştirin: windows10.0-kb4562830-x64.cab
  3. Şimdi dosyayı C:\ sürücüsüne kopyalayın.
  4. Başlat > CMD > Sağ tık > Yönetici olarak çalıştır.
  5. Komutu girin: dism /online /add-package /packagepath:"C:\windows10.0-kb4562830-x64.cab"

DISM yukleme.jpg

6. İşlem bitiminde PC'yi yeniden başlatmak için Y tuşuna basın.
  7. Bilgisayarınız yeniden başladığında artık Ekim 2020 Windows 10 sürümü olan 20H2'ye geçmiş olacaksınız, tebrikler:

1600461600157.png

Windows 10 20H2 özellikleri:

Temiz kurulum ile geçmek için:

20H2 artık resmi olarak çıkmıştır:

Son düzenleme:
Dil paketi entegre edilebiliyor evet fakat gerçek İngilizce ISO ile kurulmuş gibi olmuyor. Bazı yerler Türkçe kalıyor ve ben nefret ediyorum. O yüzden de format atarken hep İngilizce ISO kullanıyorum. Sadece bazı insanlar format için bilgisayarlarını falan getirirse Türkçe ISO kullanıyorum. Ama kendim hiç Türkçe Windows kullanmıyorum, 2019 yılında boşandım :)
bu arada konu dışı ancak hiç Casper'dan çektin mi? :D.

Hocam bu kadar kasmanıza gerek yok Techbench'den İngilizce ISO indirin o zaman.

Hocam bu kadar kasmanıza gerek yok TechBench'den İngilizce ISO indirin o zaman.
TechBench doğrudan Microsoft'un sunucularından indirme işlemi yaptığı için yeni bir sürümün ISO dosyasını indirebilmek için o sürümün resmi çıkışını beklemek gerekiyor. Oysaki aynı ISO dosyası MSDN üyeleri için daha önceden sunulmuş olabiliyor. @Recep Baltaş da bu ISO dosyalarına erkenden erişebiliyor fakat sadece Türkçe sürümünü yüklüyor. Ben de İngilizce sürümünü edinmek için Rus sitelerini gezmek zorunda kalıyorum. Bakın, Insider Preview olarak yayınlanmış sürümlerden bahsetmiyorum. Onları ben zaten indirebiliyorum çünkü Insider üyesiyim. Fakat MSDN olarak yayınlanmış sürüme erişmek için ücretli MSDN aboneliği gerekiyor ve o yüzden de mecburen Rus sitelerinden indirmek zorunda kalıyorum. Sonra da Hash kontrolü yapıp orijinal olduğundan emin oluyorum ve sonra kullanmaya başlıyorum.

@Recep Baltaş da İngilizce ISO paylaşımı yapsaydı çok daha iyi olurdu.

Başarılı bir şekilde geçtim bende. 2004 sürümünde birkaç hatalar vardı, oyun sırasında farenin hızlı tepki vermesi gibi. Umarım düzelmiştir.
Adsız.png

Windows 10'un 2004 sürümünden sonraki sürümü olan 20H2 sürümü artık nihai aşamaya ulaştı. Halihazırda bütün özellikleri 2004 sürümü içinde olan bu yeni sürüme geçmek için tek yapmanız gereken 84.7 MB boyutunda bir Microsoft güncellemesini yüklemek.

Adım adım 20H2 sürümüne geçiş:
  1. Öncelikle KB4562830 paketini indirin.
  2. Dosyayı seçin, F2'ye basın ve adını bununla değiştirin: windows10.0-kb4562830-x64.cab
  3. Şimdi dosyayı C:\ sürücüsüne kopyalayın.
  4. Başlat > CMD > sağ tık > yönetici olarak çalıştır.
  5. Komutu girin: dism /online /add-package /packagepath:"C:\windows10.0-kb4562830-x64.cab"

Eki Görüntüle 672997
  6. Işlem bitiminde PC'yi yeniden başlatmak için Y tuşuna basın.
  7. Bilgisayarınız yeniden başladığında artık ekim 2020 Windows 10 sürümü olan 20H2'ye geçmiş olacaksınız, tebrikler:

Eki Görüntüle 672999
Windows 10 20H2 özellikleri:

Hocam bende geçtim.

Ekran Görüntüsü (532).png

Gerçekten çok güzel bir güncelleme olmuş.

Arkadaşlar bende 2 gün önce 2004 sürümü ile sıfırdan format attım Windows Update üzerinden gelen bütün güncellemeleri de kurdum winver komutu ile bakınca bu şekilde yazıyor bende benim şu an kullandığım 20H2'mi oluyor?

2020-10-10_02-07-43.jpg

Arkadaşlar bende 2 gün önce 2004 sürümü ile sıfırdan format attım Windows Update üzerinden gelen bütün güncellemeleri de kurdum winver komutu ile bakınca bu şekilde yazıyor bende benim şu an kullandığım 20H2'mi oluyor?

Eki Görüntüle 697006
Doğrusu herhalde ama 2004 yazması şaşırttı. Yoksa Build doğru. 19041.546

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı