Windows 10 21H1 aşırı CPU kullanımı

Dostum 21H1'i kullanmadan önce de bu sorun devam etmekteydi. Sadece bir ara çözmüştüm. GPU kullanımı RAM kullanımı ile ilgili hiçbir sorun yok. Windows 7 Kullanırken de böyle bir sorunum yoktu. Bu sorun yüzünden darboğaz yaşıyorum yeni bilgisayar almayı düşünüyorum çünkü hiçbir platformda ve sitede sorunun çözümünü bulamadım. Intel HD Graphics'le ilgili olduğunu bazı sitelerde yazıyordu sürücüyü eski sürümüne getirdim fakat yine de sorunum çözülmedi. İnan ki nasıl çözüceğimi bilmiyorum.

Son düzenleme:

"Aynen" yazıp gereksiz mesaj yazmayın. Aynen yazmak yerine beğenin. Bakın burada:

1623323888997.png

İlk mesajımdada belirttiğim gibi bu sorunu her oyunda yaşıyorum.Cs-Go,Pubg Mobile,Pubg Official,Call Of Duty Warzone,The Escapist 2,The Witcher 3 vs vs her oyunda.Fps Drop Yememe sebep oluyor ve sadece oyunlarda yaşanan bir sorun.Bu konuda uzman birisi çözüm önerisi yazarsa çözüm odaklı daha iyi olur benim için

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı