Aslında güzel olabilir.
Dün format attım 21H2'nin kötü olup geçmemesi ile.
Umarım bu sürüm güzeldir.
Dün format attım 21H2'nin kötü olup geçmemesi ile.
Umarım bu sürüm güzeldir.
Microsoft ile bir işbirliğim yok, tahmin yürütüyorum ben de. Ama son blog girdilerine bakacak olursak çıkışı yaklaştı.Usta, geçen ay çıkıyordu hani?![]()
21H1, ESD dosyası olarak sunuluyor sunucularda. Hata düzeltmeleri muhtemelen üzerinde güncelleme olarak alıyordur ama kurulum rehberi için şimdiden başlanabilir bir dosya sonuçta.Yeni Windows 10 sürümü 21H1'in nihai RTM sürümü bu ay çıkabilir. Son dönemde yapılan güncellemeler sadece hata düzeltme üstüne. Bundan da anlıyoruz ki işletim sisteminin RTM sürümü her an imzalanabilir. Ben bu ay kesin çıkacak gözüyle bakıyorum. Çıkar çıkmaz ISO'lar ve kurulum rehberlerimiz hazır olacak tabii ki![]()
3.7 GB bir sorun teşkil etmiyor. Hatta az bile.RAM kullanımını biraz azaltsalar keşke boşta 3.7 RAM kullanılıyor.
Sorunsuz güncelleme ve Windows 10 çok uzak şeyler bence.Umarım sorunsuz ve hayırlı bir güncelleme olur. Ben her iki sürümde bir sorun yaşadığım için tırsıyorum açıkçası.![]()
Insider sürümler onlar. RTM değil.21H1, ESD dosyası olarak sunuluyor sunucularda. Hata düzeltmeleri muhtemelen üzerinde güncelleme olarak alıyordur ama kurulum rehberi için şimdiden başlanabilir bir dosya sonuçta.
Ertelendi kendisi. 2021 ortalarında çıkacakken sonlarına ertelendi bazı nedenlerden ötürü. Win32 uygulaması desteğini yetiştirmediler mesela.10X'e ne oldu aydınlatır mısınız pek bir şey bilmiyorum hakkında?
Sorunsuz güncelleme ve Windows 10 çok uzak şeyler bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.