Windows 10 21H1 Task Manager ve yönetici hesap hatası

Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık olarak 1 haftadır kendi bilgisayarımın bazı özelliklerini kontrol edemiyorum. Görev yöneticisine erişemiyorum. Her yolu denedim. Görev çubuğundan basamıyorum, CTRL+Alt+Del şeklinde açmaya çalıştığımda sadece mavi bir ekran karşıma çıkıyor. Kendi bilgisayarımı sistem içinden kapatamıyorum. Sadece güç tuşuna basınca kapanıyor. (bu arada Windows/system32/taskmgr.exe ile açmaya çalıştığımda da olmadı). Alt+F4 komutunu kullandığımda da yönetici iznimin olmadığını söylüyor ama benim PC'mde sadece bir tane hesap var o da kendi hesabım (yönetici olarak geçiyor).
Şu an format atmak dışında bir çözüm arıyorum.

1624466362797.png

1624466383268.png

1624466529337.png

1624466418912.png

Merhaba, yaklaşık olarak 1 haftadır kendi bilgisayarımın bazı özelliklerini kontrol edemiyorum. Görev yöneticisine erişemiyorum. Her yolu denedim. Görev çubuğundan basamıyorum, CTRL+alt+del şeklinde açmaya çalıştığımda sadece mavi bir ekran karşıma çıkıyor. Kendi bilgisayarımı sistem içinden kapatamıyorum. Sadece güç tuşuna basınca kapanıyor. (bu arada Windows/system32/taskmgr.exe ile açmaya çalıştığımda da olmadı). Alt+F4 komutunu kullandığımda da yönetici iznimin olmadığını söylüyor ama benim PC'mde sadece bir tane hesap var o da kendi hesabım (yönetici olarak geçiyor).
Şu an format atmak dışında bir çözüm arıyorum.

Eki Görüntüle 1080068

Eki Görüntüle 1080069

Eki Görüntüle 1080074

Eki Görüntüle 1080072

Lisansınız ne durumda? CMD'ye slmgr -dlv yazıp fotoğrafını atabilir misiniz?

Lisansınız ne durumda? CMD'ye slmgr -dlv yazıp fotoğrafını atabilir misiniz?
windows 10 almıştım kutulu
Temiz trojan yemişsin. Format harici yöntemleri tavsiye etmem çünkü formatsız hiçbir zaman tam temizliğe ulaştıramazsın.
sistemi 1 ay önceki haline çevirmeye çalışsam düzelir mi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı