Hocam ben de tam tersi bir sürümde hata alıyorum bir sürümde hata almıyorum. Mesela 19H1'de mavi ekran alıyordum sürekli 19H2'de düzeldi. 20H1'de mavi ekran almaya başladım yine ama 20H2 ile çözüldü. 21H1'den tırsıyorum o yüzden şu an.2015'ten beri Windows 10'un her sürümünü sıkıntısız kullandığım gibi bu sürümü de sorunsuz kullanıyorum. Hayattaki tüm şansımı burada mı kullanıyorum ne?
Eki Görüntüle 919519
NOT: NTLite vb. ile düzenlemeden kullanıyorum bu sefer.
@siyaha Bahsettiğiniz web sitesi zaten ISO'ları Microsoft sunucularından alıyor. Orijinal lisansınızı girerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Acaba 20xxx sürümleri (Developer) nasıl? Merak ettim ama çok hata olur diye geçmeye korktum.2015'ten beri Windows 10'un her sürümünü sıkıntısız kullandığım gibi bu sürümü de sorunsuz kullanıyorum. Hayattaki tüm şansımı burada mı kullanıyorum ne?
Eki Görüntüle 919519
NOT: NTLite vb. ile düzenlemeden kullanıyorum bu sefer.
@siyaha Bahsettiğiniz websitesi zaten ISO'ları Microsoft sunucularından alıyor. Orijinal lisansınızı girerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Hocam ben VirtualBox üzerinde Developer Prewiew yapılarını kısıtlı da olsa incelemiştim, bana göre güzeldi. Ama bu konuda @PossibleTurco hocam daha bilgili, siz de biliyorsunuz, ona sormak daha iyi olacaktır.Acaba 20xxx sürümleri (Developer) nasıl? Merak ettim ama çok hata olur diye geçmeye korktum.
Bu arada moderatörlük hayırlı olsun.Yeni konu da açtım ama belki onaylanmaz, ondan buradan yazayım dedim.
Öncelikle buradan teşekkür edeyim.Acaba 20xxx sürümleri (Developer) nasıl? Merak ettim ama çok hata olur diye geçmeye korktum.
Bu arada moderatörlük hayırlı olsun.Yeni konu da açtım ama belki onaylanmaz, ondan buradan yazayım dedim.
Geçiyim mi ?Acaba 20xxx sürümleri (Developer) nasıl?
Ben varım.Geçiyim mi ?
Mavi ekranları siz çözersiniz ama.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.