Windows 10 21H1'i beğendiniz mi?

Şimdi ben pek sizler kadar bu konularda bilgi sahibi olmayarak hiçbir fark göremedim. :/
1615570865824.png

Bir sorum olacak;
alttaki linkten Windows ya da Office indirip kurarak, elimizdeki yasal lisans key girerek kullanmak
bir sorun olur mu? Linkten inenleri kullanmak legal bir işlem midir?

MSMG Toolkit ile Edge Cortana gibi şeylerin olmadığı bir 1909 kurulumu yapmak istiyorum da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2015'ten beri Windows 10'un her sürümünü sıkıntısız kullandığım gibi bu sürümü de sorunsuz kullanıyorum. Hayattaki tüm şansımı burada mı kullanıyorum ne? :)
Screenshot_1.png

NOT: NTLite vb. ile düzenlemeden kullanıyorum bu sefer.

@siyaha Bahsettiğiniz websitesi zaten ISO'ları Microsoft sunucularından alıyor. Orijinal lisansınızı girerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

2015'ten beri Windows 10'un her sürümünü sıkıntısız kullandığım gibi bu sürümü de sorunsuz kullanıyorum. Hayattaki tüm şansımı burada mı kullanıyorum ne? :)
Eki Görüntüle 919519

@siyaha Bahsettiğiniz web sitesi zaten ISO'ları Microsoft sunucularından alıyor. Orijinal lisansınızı girerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Hocam ben de tam tersi bir sürümde hata alıyorum bir sürümde hata almıyorum. Mesela 19H1'de mavi ekran alıyordum sürekli 19H2'de düzeldi. 20H1'de mavi ekran almaya başladım yine ama 20H2 ile çözüldü. 21H1'den tırsıyorum o yüzden şu an. :D

Eki Görüntüle 919519

@siyaha Bahsettiğiniz websitesi zaten ISO'ları Microsoft sunucularından alıyor. Orijinal lisansınızı girerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Acaba 20xxx sürümleri (Developer) nasıl? Merak ettim ama çok hata olur diye geçmeye korktum.

Bu arada moderatörlük hayırlı olsun. :) Yeni konu da açtım ama belki onaylanmaz, ondan buradan yazayım dedim.

Acaba 20xxx sürümleri (Developer) nasıl? Merak ettim ama çok hata olur diye geçmeye korktum.

Bu arada moderatörlük hayırlı olsun. :) Yeni konu da açtım ama belki onaylanmaz, ondan buradan yazayım dedim.
Hocam ben VirtualBox üzerinde Developer Prewiew yapılarını kısıtlı da olsa incelemiştim, bana göre güzeldi. Ama bu konuda @PossibleTurco hocam daha bilgili, siz de biliyorsunuz, ona sormak daha iyi olacaktır.
@AJFA hocam moderatörlük hayırlı olsun.

Öncelikle buradan teşekkür edeyim. :)

Developer sürümlerini hiç denemedim, genellikle Insider'ları denemiyorum. Bir iki defa denediğimde yine şansım sağ olsun sıkıntısız kullanmıştım. Ama o şans sadece bende var sanırım. :D

Düzenleme: Şimdi aklıma geldi. AMD B450 Chipset sürücüsü eksik kurulmuştu bir keresinde Insider'da. (y)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı