Windows 10 21H2 defaultuser0 şifre istiyor

Kerim6789

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
Seagete HDD(Modeli bilmiyorum)
Ekran kartı
AMD Radeon 6470M
Anakart
Hp
İşlemci
İ5 2410M
Merhaba. Yakın zamanda sıfırlama yaptım bugün 5.nci oldu nedense. Defaultuser0 şifresi istiyor ekran görüntüsü.

image.jpg

Merhaba. Yakın zamanda sıfırlama yaptım bugün 5.nci oldu nedense. Defaultuser0 şifresi istiyor ekran görüntüsü.

Eki Görüntüle 1521476
Hocam kurulumu yaparken hesap açmayı atlamışsınız gibi görünüyor. Tekrar kurulum yapın ancak hesap açma kısmına geldiğinizde Shift+F10 yapıp cmd'yi açın ve..

net user KullanıcıAdınız Şifreniz /add yazıp entera basın. Ardından ise
net localgroup administrators KullanıcıAdınız /add yazın, tekrardan entera basın. KullanıcıAdınız yazan yere hesap adınızı Şifreniz yazan yere şifrenizi yazmanız gerektiğini söylememe gerek yoktur sanırım.

Ardından kurulumu yine nasıl yaptıysanız öyle bitirin. defaultuser0'ın yanında kendi açtığınız kullanıcıyı görüceksiniz. O(cmd'de açtığımız) kullanıcıda oturum açtıktan sonra defaultuser0'ı isterseniz silebilirsiniz.

Hayır atlamadım kurulum bitince biraz bekleyin ekranında kaldı sonra res attım böyle oldu.

Shift F10 denedim olmadı.

Hayır atlamadım kurulum bitince biraz bekleyin ekranında kaldı sonra res attım böyle oldu.
İşte reset attığınız için zaten öyle oldu :) Sonuçta kurulum öyle ya da böyle yarıda kalmış tekrar kurulum yapın yukarıda dediğim şeyleri de yaparak.

Shift f10 denedim olmadı
Kurulum ekranındasınız değil mi? Oturum açma ekranında değil.

Tamam deneyeceğim.

Merhaba ISO'yu yüklemem 2 saat sürdü internetim yavaş olduğu için. Sonra 15 dakika süren kurulumda biraz bekleyin ekranında kaldı geçmiyor.OOBE ekranı gelmiyor
image.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı