Windows 10 22H2 güncelleme hatası

RaYneX0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
★ CPU:Ryzen 7 7800x3d
★ RAM:G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB 6000 MHZ CL30 2x16
★ MOTHERBOARD:MSI Mag X870 Tomahawk Wi-Fi
★ GPU:Asus ROG Strix RTX 4080 OC Edition 16GB
★ SSD:Samsung 990 PRO 2 TB M.2 SSD
★ COOLER:MSI MAG CoreLiquid E360
★ PSU:MPG A1000G 1000W 80+ Gold
İyi günler dostlarım sornum şu yaklaşık 2 gün önce Update 22H2 güncellemesi geldi ve indirmeye başladım 2 tane güncelleme vardı onlar indikten sonra 1 2 saat Warzone oynadım ve gine güncelemem gerektiğini söyledi ve gine aynı şekilde güncelledim güncelledikten bir 5 10 dk sonra hatayla karşılaştım yani kısacası güncellemeyi yapamıyorum güncel kalamıyorum sebebini araştırmaya kalktım ama çok bu konuyla ilgili video ya da destek veren olmamış sizce sorun sadece bende mi?

Eğer güncelemeyi hiç yapamasam PC'de performans sıkıntıları ya da FPS düşüşleri olur mu?

Sorun bu.

Dosya Ekleri

• bandicam 2022-11-15 02-56-40-395.jpg
    bandicam 2022-11-15 02-56-40-395.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 898
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu anda bile hala yüklemiyorum kendisini zira yükledikten sonra hem PC'nin performansını düşürüyor hem de oyunlarda vs. hatalara sebep oluyor. Bir türlü memnun kalamadım 22H2'den o nedenle 21H2 ile devam ediyorum. Windows 10'un desteği bitene kadar bu şekilde devam edeceğim daha sonra anakartımı TPM destekli bir anakartla değiştirip yoluma Windows 11 ile devam edeceğim.

Ben şu anda bile hala yüklemiyorum kendisini zira yükledikten sonra hem PC'nin performansını düşürüyor hem de oyunlarda vs. hatalara sebep oluyor. Bir türlü memnun kalamadım 22H2'den o nedenle 21H2 ile devam ediyorum. Windows 10'un desteği bitene kadar bu şekilde devam edeceğim daha sonra anakartımı TPM destekli bir anakartla değiştirip yoluma Windows 11 ile devam edeceğim.
Aylar önce çözdüm hocam olayı ve şuan performansı eskisinden iyi yani bence bidaha denemelisin güncelleme olayını

Aylar önce çözdüm hocam olayı ve şu an performansı eskisinden iyi yani bence bir daha denemelisin güncelleme olayını.

Hocam sistemim de eski ondan olabileceğini düşündüm açıkçası 2 defa yükledim 2'sinde de sonuç aynı oldu 21h2'ye de güncelleme geliyor halen o nedenle pek fazla sorun etmiyorum. Windows'um da zaten orijinal o nedenle sıkıntı olmuyor pek.

Ben gene de pek yükleme taraftarı değilim bu güncellemenin 2023 sürümü filan gelirse belki onu yükleyebilirim, zaten 2025'te Windows 10 desteği bitecek o zamana kadar bu şekilde idare etsem kafii.
Kanka 2025 kadar yaşıyıcağımıza cidden inanıyormusun :D ve o karar değişti uzun bi süre win10 devam edecek.

Bu 22H2'den bir ben memnun değilim sanırım? 22H2 kurdum güncellemeleri de yaptım fakat çok düşük performans veriyor bende özellikle de oyunlar da. Oyun oynama isteğim gitti resmen oyun bile oynamıyorum. Eski sürümlerden birine dönmek istiyorum da hangisini kuracağıma karar veremedim. Güncel kalmak iyi olmuyor demek ki çoğu zaman.

Bu 22H2'den bir ben memnun değilim sanırım? 22H2 kurdum güncellemeleri de yaptım fakat çok düşük performans veriyor bende özellikle de oyunlar da. Oyun oynama isteğim gitti resmen oyun bile oynamıyorum. Eski sürümlerden birine dönmek istiyorum da hangisini kuracağıma karar veremedim. Güncel kalmak iyi olmuyor demek ki çoğu zaman.
Dostum ilk güncellemden sonra ben de de büyük bir yavaşlama oluştu güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayarındaki gereksiz dosyaları temizlemelisin çünkü güncelleme sonrası çok fazla atık dosya oluşuyor bu video yardımcı olacaktır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum ilk güncellemden sonra bende de büyük bir yavaşlama oluştu güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayarındaki gereksiz dosyaları temizlemelisin çünkü güncelleme sonrası çok fazla atık dosya oluşuyor bu video yardımcı olacaktır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları biliyorum dostum yaptığım şeyler zaten ama nedense oyunlar da düşük performans veriyor 22h2. senin şu an Build sürümün hangisi merak ettim? Winver yazıp çıkan ekranı atabilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı