Windows 10 22H2 mi W11 25H2 mi?

bthn21

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
512 ssd
Ekran kartı
uhd graphics
İşlemci
i3 1215u
Merhaba bilgisayarımı sıfırlayacağım ama Windows 10 22H2 mi yüklesem W11 25H2 mi bilemedim önceden W11 24H2 kullanıyordum çok RAM kullanıyor ama bilemedim buraya sorayım dedim. Sistemim:

i3 1215U.
16 GB RAM.
512 GB M.2 SSD.
UHD Graphics.
ASUS Vivobook 15 X1502za modeli.
Teşekkürler.

En son sürümü kullanın ram kullanımını düşürmek bir fark oluşturmuyor iGPU'lu cihazlarda. Eski sürüm kurunca performans sorunları çekiliyor genelde.

Kur evet, cihazın zaten 16RAM'li ama ben abartılı işlem yapıyorum dersen debloat atabilirsin gereksiz Microsoft uygulamarını silebilirsin.

Yani abartılı işler yapmıyorum ama oyunlarda FPS düşüşü olur mu Windows 10 22H2'ye göre bir de W11 25H2 kurarsam Home Single mi kurayım Pro mu Home Single daha performanslı diye biliyorum.

P
Yani abartılı işler yapmıyorum ama oyunlarda FPS düşüşü olur mu Windows 10 22H2'ye göre bir de W11 25H2 kurarsam Home Single mi kurayım Pro mu Home Single daha performanslı diye biliyorum.
PRO kur sınırları aş korkma 16 ram için yüksek yüksek optizasyon yapıyorlar sana canlı bir örnek atayim;

Spotify açık ,Chrome dolu dolu açık ne ararsan, Whatsapp APP açık ki tarihin en rezalet kodlanmış uygulaması ve arka planda açık ekran kartı uygulamasından tut notlara kadar açık bir dolu uygulamada. En en en ağır kullanımda 12 13 gibi değerler görüyordum oda artık sapıklık kısmına gelince yani.DDR4 Laptop kullanıoyrum Samsung RAM çok fark olacağını düşünyümroum ama optimizasyon iyi artık yeni sürümlerde birde bu 25H2 Developer Beta sen düşün daha resmiye düşmeden indirmiştim kaç ay önce.
1757858660125.png

Ufak bir düzenleme daha LoL oynarken, Chrome Spotify Whatsapp Telegram Professor ( lol için bir uygulama) açık olunca Lolde hiçbir drop yemiyordum öyle diyeyim.

P

Pro kur sınırları aş korkma 16 RAM için yüksek yüksek optizasyon yapıyorlar sana canlı bir örnek atayim;

Spotify açık, Chrome dolu dolu açık ne ararsan, WhatsApp App açık ki tarihin en rezalet kodlanmış uygulaması ve arka planda açık ekran kartı uygulamasından tut notlara kadar açık bir dolu uygulamada. En en en ağır kullanımda 12 13 gibi değerler görüyordum oda artık sapıklık kısmına gelince yani. DDR4 laptop kullanıoyrum Samsung RAM çok fark olacağını düşünyümroum ama optimizasyon iyi artık yeni sürümlerde bir de bu 25H2 developer beta sen düşün daha resmiye düşmeden indirmiştim kaç ay önce.
Eki Görüntüle 2574020

Ufak bir düzenleme daha LoL oynarken, Chrome Spotify WhatsApp Telegram professor ( LoL için bir uygulama) açık olunca LoL'de hiçbir drop yemiyordum öyle diyeyim.

Çok teşekkürler o zaman W11 25H2 Pro kuruyorum yardımın için sağ ol.

Çok teşekkürler o zaman W11 25H2 Pro kuruyorum yardımın için sağ ol.
Tabii kur herşeyi kurmayı unutma driver bilmem ne ama yine performanstan şikayetçi olursan debloat atarız yeni konu açarsın.Ama performans konusunda şikayet yaşamanın ihtimalini %1 olarak görüyorum öyle söyleyeyim.

P

Pro kur sınırları aş korkma 16 RAM için yüksek yüksek optizasyon yapıyorlar sana canlı bir örnek atayim;

Spotify açık, Chrome dolu dolu açık ne ararsan, WhatsApp App açık ki tarihin en rezalet kodlanmış uygulaması ve arka planda açık ekran kartı uygulamasından tut notlara kadar açık bir dolu uygulamada. En en en ağır kullanımda 12 13 gibi değerler görüyordum oda artık sapıklık kısmına gelince yani. DDR4 laptop kullanıoyrum Samsung RAM çok fark olacağını düşünyümroum ama optimizasyon iyi artık yeni sürümlerde bir de bu 25H2 developer beta sen düşün daha resmiye düşmeden indirmiştim kaç ay önce.
Eki Görüntüle 2574020

Ufak bir düzenleme daha LoL oynarken, Chrome Spotify WhatsApp Telegram professor ( LoL için bir uygulama) açık olunca LoL'de hiçbir drop yemiyordum öyle diyeyim.

Hocam arkadaşa RAM olarak demişsinizde Windows 11 de animasyonlar, arayüzler daha şey olduğu için CPU falan biraz daha fazla kullanılacak oda var. Elbet FPS falan düşecek maalesef.

Tabii kur her şeyi kurmayı unutma driver bilmem ne ama yine performanstan şikayetçi olursan debloat atarız yeni konu açarsın. Ama performans konusunda şikayet yaşamanın ihtimalini %1 olarak görüyorum öyle söyleyeyim.

Tamamdır tekrardan çok sağ ol.

Hocam arkadaşa RAM olarak demişsinizde Windows 11 de animasyonlar, arayüzler daha şey olduğu için CPU falan biraz daha fazla kullanılacak oda var. Elbet FPS falan düşecek maalesef.

Hocam ben zaten W11 24H2'den Windows 10 22H2 dönmüştüm yani GTA'da falan çok bir FPS farkı olmadı sadece ana menü akıcılaşmıştı ama W11 tekrardan döneceğim zaten desteği bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı