Windows 10 32 Bit Etkinleştirmeden Kullanmak

Daha fazla  
Sistemi kurup lisans etkinleştirme yapmasak bile uyarı vermiyor. Yani sorun yok gibi görünüyor. Tabii güncelleme almıyor. Ya da bazı özellikler aktif olarak kullanılamıyor.
Bunun ne gibi zararları olabilir?
Tabii virüs durumunda sıkıntı çıkma ihtimali yüksek ama yapmasak nereye kadar gidecek merak ettim.
Korsan yazılımlarla aktiflestirmektense hiç etkinleştirme yapmayıp, windows etkin değil yazısını görmek daha mantıklı değil mi?

Sana önerim lisansı yenilemendir. Çünkü dediğin gibi güncelleme almıyor buda sisteminin performansını etkiler. Ayrıca her geçen gün gelişen siber ortam için de bir zaman sonra çocuk oyuncağı gibi girebilirler bilgisayarına çünkü veritabanını güncellemiyor. Benim durumum ne yazık ki o kadar yoktu ve bende korsan yoluna başvurdum. Emin ol bende biliyorum bunun bir hırsızlık olduğunu ama yapılacak başka birşey de yok.

Bir arkadaşım uzun süredir güncelleme yapmadığı halde halen kullanıyor. Uyarı da almadı. Yaklaşık bir yıldan fazla olmuştur.
Kardeşim için ücretsiz geçiş yapmıştım fakat bilgisayar özellikleri çok düşük olduğundan mı başka birseyden mi nedir ben de performans alamayınca win7 kurmuştum. Öyle kullanmaya devam etti. Tekrardan win10 32 bit kurmak istiyorum. Performans konusunda çok verim olmayacaksa da olmadı win7 kalsın diyorum.

Bir arkadaşım uzun süredir güncelleme yapmadığı halde halen kullanıyor. Uyarı da almadı. Yaklaşık bir yıldan fazla olmuştur.
Kardeşim için ücretsiz geçiş yapmıştım fakat bilgisayar özellikleri çok düşük olduğundan mı başka birseyden mi nedir ben de performans alamayınca win7 kurmuştum. Öyle kullanmaya devam etti. Tekrardan win10 32 bit kurmak istiyorum. Performans konusunda çok verim olmayacaksa da olmadı win7 kalsın diyorum.
Bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. :)

Bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. :)
Şu an kardeşimde bilgisayar. Yakında gideceğim zaman format atmayı düşünüyorum.
Sistemi hatırladığım kadar yazayım.
Intel Core2 Duo Işlemci
2 Gb Ddr2 Ram
Harici ekran kartı vardı da hatırlamıyorum.
9 yıl önceki sistem hocam az çok kestirebilirsiniz belki diğer bileşenleri hesaba katarak [emoji28]

Şu an kardeşimde bilgisayar. Yakında gideceğim zaman format atmayı düşünüyorum.
Sistemi hatırladığım kadar yazayım.
Intel Core2 Duo Işlemci
2 Gb Ddr2 Ram
Harici ekran kartı vardı da hatırlamıyorum.
9 yıl önceki sistem hocam az çok kestirebilirsiniz belki diğer bileşenleri hesaba katarak [emoji28]
Hocam Windows 7' de kalsın o bilgisayar. Yoksa Chrome bile stabil çalışmaz Windows 10' da.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı