Windows 10 32 bit'ten 64 bit'e geçmek

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar konuları araştırdım ama olmuyor, bir türlü yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun.

Olmayan nedir, siz neler denediniz şimdiye kadar? 32 Bit işletim sistemini kaldırıp 64 bit kurulum yapmanız lazım.

Lütfen adım adım söyler misiniz?
1 kere 64 bit ISO dosyasını indirip USB'ye yazmıştım. Fakat kurulumu yapamadım. Boot menüsünden kurulum yapmak için USB belleği seçtiğimde yine Windows açılıyor. Herkes basit bir şey gibi görüyor fakat ayladır sorunum çözülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'ye hatalı yazmış olabilirsin buraya bakabilirsin yada BOOT menüsünde bir şeyler hatalı olabilir. Eğer UEFI destekli bir ana kartınız varsa ISO dosyasını Rufus programı ile yazarken UEFI için GTP bölüm düzenini, eğer eski tip Legacy BIOS'un varsa MBR bölüm düzenini seçmelisin.
Link : UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
Link2:Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat
Ayrıca 64 bit sisteme geçme sebebiniz nedir ? RAM takviyesi mi yaptınız bilgisayarınıza ?

Anakartınız UEFI desteklemiyorsa bu şekilde olabilir. Anakartınızın modeli nedir?
O linkteki download 64 bit değil mi?
Evet, 64 bit. Zaten arkadaş 32 bitten 64 bite geçmek istiyor.

Anakartınız UEFI desteklemiyorsa bu şekilde olabilir. Anakartınızın modeli nedir?
ECS G41T-M6.

Rufus programını kullanarak MBR bölümünü seçtim ve usb ye windows 64 bit iso dosyasını kurdum aynı rehberden ama olmuyor. Geçme sebebim oyunlar vs. 4 GB ram var.

32 bit'i nasıl kurduysanız 64 bit versiyonu indirip baştan onu kuracaksınız. Bu kadar.
Adım adım söylerseniz daha kolay olur. .

Olmayan nedir, siz neler denediniz şimdiye kadar? 32 Bit işletim sistemini kaldırıp 64 bit kurulum yapmanız lazım.
Denedim fakat boot menüsünden usb den kurulum yapacakken windows açılıyor.

Anakartınızda Fast Boot varsa kapatmayı deneyin, boot sıralamasında da USB'yi yukarılara taşımayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…