Windows 10 32 bitten 64 Bit'e yükseltme

totazmustafa33

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayarımı 32 bitten 64 Bit'e yükseltmek istiyorum. İşlemcim 64 Bit'i destekliyor ancak YouTube videolarında yükseltirken Microsoft'un sitesinde 'aracı şimdi indir' bölümünden yapılıyor ancak bende siteye girince öyle bir seçenek yok Sadece medya oluştur ve Şimdi güncelleştir seçenekleri var. Peki aracı şimdi indirin kısmı neden çıkmıyor?

Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayarımı 32 bitten 64 Bit'e yükseltmek istiyorum. İşlemcim 64 Bit'i destekliyor ancak YouTube videolarında yükseltirken Microsoft'un sitesinde 'aracı şimdi indir' bölümünden yapılıyor ancak bende siteye girince öyle bir seçenek yok Sadece medya oluştur ve Şimdi güncelleştir seçenekleri var. Peki aracı şimdi indirin kısmı neden çıkmıyor?
İkisinden birini seçtikten sonra ISO dosyası indirme seçeneği çıkıyor. "Medya oluştur" olandı sanırım.
64 bit yapmanız için tekrar Windows kurmanız gerekiyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltsinler ama şahsen zamanında çözüm bulamadım.

İkisinden birini seçtikten sonra ISO dosyası indirme seçeneği çıkıyor. "Medya oluştur" olandı sanırım.
64 bit yapmanız için tekrar Windows kurmanız gerekiyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltsinler ama şahsen zamanında çözüm bulamadım
Dosya iniyor rar Olarak çıkıyor ve arşiv biçimi taninamiyor diye hata alıyorum.

hangi seçeneği seçeceğim medya oluştur u mu
Hocam normalde direk ISO'y du ama PC'de farklı olarak algılıyor sanırım site.

Medya oluştur diyin ve bir uygulama inecek, onu açın.
Şu şekilde ilerleyin ve ISO inecek, tüm Windows'lar için aynısı geçerli.
1739196033115.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı