Hocam dün sizin attığınızı denedim ama olmadı başka bildiğiniz bir şey var mı?
Eğer olursa PC'nize format atıp Windows 8.1 yükleyin. Orijinal ".iso" dosyası da işte bu:Hocam dün sizin attığınızı denedim ama olmadı başka bildiğiniz bir şey var mı?
Hocam artık fark ettim sorun sürümlerle alakalı değilmiş çünkü hangi sürümü kursam ekranım karıncalanıyor ona çözüm bulmaya çalışıyorum.Eğer olursa PC'nize format atıp Windows 8.1 yükleyin. Orijinal ".iso" dosyası da işte bu:
İsterseniz bu işletim sisteminde de kalabilirsiniz. Bu arada yüklemeyi yaparken sizden "Software Key (Ürün Anahtarı)" isteyecektir. Sadece size lazım olan kurulumu devam ettirebilmek için lazım olan ürün etkinleştirme anahtarı. Bu linkteki anahtarları deneyebilirsiniz:
![]()
Windows 8.1 ürün anahtarı (%100 çalışıyor) 32/64 bit 2021
Windows 8.1 ürün anahtarı 2020 yazımızda sizlere windows 8.1 ürün anahtarı etkinleştirme kodlarını paylaşacağız.bilgiseyrim.com
Bu olmazsa başka sitelerden de bakabilirsiniz. Ardından dün gönderdiğim linkteki dosyayı indirip Windows 10'a yükseltme yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.