Windows 10 64 Bit ISO önerisi

Hocam dün sizin attığınızı denedim ama olmadı başka bildiğiniz bir şey var mı?

Rufus ile 1809 sürümünün ISO dosyasını sürümünü indirip deneyebilirsiniz.
Resmi olarak destek almasa bile hâlâ Windows 10 sürücülerinin hepsinin uyumlu olduğunu ve LTSC 2019 1809 tabanlı olduğundan tüm LTSC 2019 güncellemeleri manuel olarak kurulabiliyor diye biliyorum.

Hocam dün sizin attığınızı denedim ama olmadı başka bildiğiniz bir şey var mı?
Eğer olursa PC'nize format atıp Windows 8.1 yükleyin. Orijinal ".iso" dosyası da işte bu:

İsterseniz bu işletim sisteminde de kalabilirsiniz. Bu arada yüklemeyi yaparken sizden "Software Key (Ürün Anahtarı)" isteyecektir. Sadece size lazım olan kurulumu devam ettirebilmek için lazım olan ürün etkinleştirme anahtarı. Bu linkteki anahtarları deneyebilirsiniz:

Bu olmazsa başka sitelerden de bakabilirsiniz. Ardından dün gönderdiğim linkteki dosyayı indirip Windows 10'a yükseltme yapabilirsiniz.

Eğer olursa PC'nize format atıp Windows 8.1 yükleyin. Orijinal ".iso" dosyası da işte bu:

İsterseniz bu işletim sisteminde de kalabilirsiniz. Bu arada yüklemeyi yaparken sizden "Software Key (Ürün Anahtarı)" isteyecektir. Sadece size lazım olan kurulumu devam ettirebilmek için lazım olan ürün etkinleştirme anahtarı. Bu linkteki anahtarları deneyebilirsiniz:

Bu olmazsa başka sitelerden de bakabilirsiniz. Ardından dün gönderdiğim linkteki dosyayı indirip Windows 10'a yükseltme yapabilirsiniz.
Hocam artık fark ettim sorun sürümlerle alakalı değilmiş çünkü hangi sürümü kursam ekranım karıncalanıyor ona çözüm bulmaya çalışıyorum.
Var ya hiç anlamıyorum bunları Windows logosu çıkıyor sonra karıncalanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı