Çözüldü Windows 10 64 bit oyunlarda 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dün bilgisayarımı ön yüklenebilir USB ile Windows 10 32 bitten Windows 10 64 bit yaptım fakat yaptıktan sonra LoL'e giremez oldum. Yardım edebilecek varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Şunu da Process Monitor'le almıştım, yardımcı olur belki;

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mr.Acar Tamamdır tekrardan format atıcam. 64 bit kullanıyorum bu arada yeniden 64bit yükleyeceğim. Peki formattan sonra neler yüklemem gerek nerden öğrenebilirim bunları.

@Mr.Acar Tamam çok teşekkür ederim yardımların için.

@Mr.Acar Selam sana özel mesaj yoluyla falan ulaşabileceğim bir yer var mı?Format attım gene aynı sıkıntı oldu ama ilginç bir şey var buradan böyle ulaşması biraz zor oluyor eğer özel mesaj ile ulaşabileceğim bir yer varsa verebilir misin? Eğer bakmak istersen format attık dan sonraki DWI dosyası da bu daha hiçbir şey yüklemedim bilgisayara. LeagueClient.dwi

Merhabalar. Şu an evde değilim. 2 saate kadar evde olurum. Sorunu başka oyunlardan da alıryorsan onun da DWI raporunu paylaş. Maalesef bana bir tek buradan ulaşabilirsin. (y)

Sorun devam ederse TeamViewer ile bağlanıp bakarız.

Sadece bunda alıyorum. Tekrar format attık dan sonra daha fazla sorun vermeye başladı ama hiçbir şey yüklemedim sormak istedim önce.

Sistemin x64 ise linkteki dosyaları Windows klasörü içersinde SysWOW64 klasörüne kopyala. x86 ise System 32 klasörüne kopyala sorunun düzelecektir.
MEGA

Bu tür sorunlar zaten kafamıza göre DLL dosyalarını oraya buraya kopyalayınca oluyor. Sizin sisteminizdeki DLL sürümleri arkadaşınki ile uyamayabilir. Bu yüzden DLL dosyası paylaşmayın!

32 bit işletim sistemine mi sahipsiniz?

System32'ye full 64 bit .dll atmışsınız. Bu yüzden hata veriyor.

Eki Görüntüle 269805

Görüyorsunuz, hepsi 64 bit formatında. Sağ olsun arkadaş oraya buraya .dll atarak sisteminizi çorba etmiş. System32'nin full .dll dosyalarını bulup sisteminizin System32'sine atarak düzeltebilirsiniz. Teker teker .dll yapmak sizin uzun zamanlarınızı alacağı için format atılsa daha iyi olur.

Lütfen bilgi sahibi olmadığımız konularda cevap verip insanları yanlış yönlendirmeyelim. 32 Bit DW ile alınan raporu 64 Bit sürüm ile açıp "bütün dosyaları 64 Bit kopyalamışsınız" demek yanlıştır. Raporda x64'lerin kırmızı olması o dosyaların hatalı olduğu anlamına gelmez.

Yakında bir video yapıcam bu sorun için. Bu kadar zamandan sonra halen daha kimsenin vaktini ayırıp şu sorunu çözemiyor olması bana kafayı yedirtiyor arkadaşlar...

Neyse. Process Monitor raporu en iyi raporlardan biri.

Raporu analiz ettim. Raporu hatalı almışsınız. Hatayı veren Exe için rapor almanız gerek. Siz Client için rapor almışsınız...

Ayrıca oyununuz C:\hasan berk belgelerim 2012\L0L\League of Legends\ gibi uygunsuz bir klasörde. Klasör yapısını şöyle yapın:

C:\League of Legends\

Sonra da hatayı veren Exe'ye ait rapor alın.

/Uyarınız 1 saat sonra sona erecek. Konuyu takibe aldım.

Lütfen bilgi sahibi olmadığımız konularda cevap verip insanları yanlış yönlendirmeyelim. 32 Bit DW ile alınan raporu 64 Bit sürüm ile açıp "bütün dosyaları 64 Bit kopyalamışsınız" demek yanlıştır. Raporda x64'lerin kırmızı olması o dosyaların hatalı olduğu anlamına gelmez.

Yakında bir video yapacağım bu sorun için. Bu kadar zamandan sonra halen daha kimsenin vaktini ayırıp şu sorunu çözemiyor olması bana kafayı yedirtiyor arkadaşlar...

Neyse. Process Monitor raporu en iyi raporlardan biri.

Aslında DWI sade ve içerikleri kısa olduğu için daha hakimim. Yani Process Monitor hakkında Türkiye'de hiç ama hiç yazılı veya videolu bilgi yok. DWI da aslında sizin yazınız dışında içerik yok desem haksız olmam.

Videosunuzu sabırsızlıkla bekliyorum. (y)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı