Windows 10/7 uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005

Arkadaşlar bilgisayarım normal bir günde çalışırken Steam'ı açmayı denedim güncelleme yaptı 60 MB ve açıldı birsonraki gün tekrar açtım ve tekrar 60 MB güncelleme yaptı bu her gün devam etmeye başladı artık çok can sıkıcı bir hal aldı internetten araştıma yaptım sonuç bulamadım sonra Windows 10 format attım ilk günler düzeldi daha sonra Steam ve birçok uygulama (uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005) hatası vermeye başladı sonra tekrar Windows 7 döneyim dedim yine 3 4 gün sonra hata vermeye başladı Microsoft'un sitesinde güncelleme dosyası veriyor bunu silin demişler fakat bende dedikleri dosya çıkmadı yönetici olarak açmayı deneyince sanki hiç açmamış gibi davranıyor yani hata vermiyor ama program açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirm. Sinirden PC'yi paramparça edecğim böyle devam ederse. Lütfen yardım edin...

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    10,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    9,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    9,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Capture3.PNG
    Capture3.PNG
    26 KB · Görüntüleme: 60
  • Capture4.PNG
    Capture4.PNG
    69,4 KB · Görüntüleme: 62
Sorun yaşadığınız herhangi bir programa ait Process Monitor raporu paylaşır mısınız?

Keşke Windows 7'ye dönmeseydiniz. Sorunu çözmediği gibi bazı sorunlara bile yol açabiliyor.

Raporda bir sorun görünmüyor. Doğru aldığınıza emin misiniz? Sorun çıkaran diğer programlar için de alın olmazsa.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girer misiniz? Yine düzelmezse maalesef başka bir çözüm yolu yok aklımda.

Deneyeceğim şimdi işletim sistemi SSD'mde umarım hızlı olur.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girer misiniz? Yine düzelmezse maalesef başka bir çözüm yolu yok aklımda.

:( maalesef sorun çözülmedi ilginiz için teşekkür ederim. Bu gidişle anakartı kıracağım çok sinir bozucu bir durum.
İlgilenen var mı bilmem ama bundan sonra Linux Mint kullanmaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı