Nazunadesu Centipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 SSD veya HDD modeli 1TB SSD Öncelikle selam. Windows C diskine kurulu ve depolamama baktığımda Windows'un 72 GB olduğunu gördüm. Bence normal değil. Çözümü nedir arkadaşlar? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-11-09 215118.png 46 KB · Görüntüleme: 168 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
Öncelikle selam. Windows C diskine kurulu ve depolamama baktığımda Windows'un 72 GB olduğunu gördüm. Bence normal değil. Çözümü nedir arkadaşlar?
Çözüm MUSTAFA0780 9 Kasım 2022 Disk temizlemek için Wise disck cleaner kullanıyorum ve gerçekten iyi iş çıkarıyor size de tavsiye ederim.
Disk temizlemek için Wise disck cleaner kullanıyorum ve gerçekten iyi iş çıkarıyor size de tavsiye ederim.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 9 Kasım 2022 #2 Nazunadesu dedi: Öncelikle selam. Windows C diskine kurulu ve depolamama baktığımda Windows'un 72 GB olduğunu gördüm. Bence normal değil. Çözümü nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Isletim sistemin affedersin hayvan gibi sismis. Disk temizleme aracini calistirmayi dene, temp icini falan temizle bir de oyle bakalim. Artı 0 Eksi
Nazunadesu dedi: Öncelikle selam. Windows C diskine kurulu ve depolamama baktığımda Windows'un 72 GB olduğunu gördüm. Bence normal değil. Çözümü nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Isletim sistemin affedersin hayvan gibi sismis. Disk temizleme aracini calistirmayi dene, temp icini falan temizle bir de oyle bakalim.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 9 Kasım 2022 #3 Nazunadesu dedi: Öncelikle selam. Windows C diskine kurulu ve depolamama baktığımda Windows'un 72 GB olduğunu gördüm. Bence normal değil. Çözümü nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hocam çok önemli değilse format atmayı deneyin benimkisi bile 19 GB. Artı 0 Eksi
Nazunadesu dedi: Öncelikle selam. Windows C diskine kurulu ve depolamama baktığımda Windows'un 72 GB olduğunu gördüm. Bence normal değil. Çözümü nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hocam çok önemli değilse format atmayı deneyin benimkisi bile 19 GB.
MUSTAFA0780 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 296 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #4 Disk temizlemek için Wise disck cleaner kullanıyorum ve gerçekten iyi iş çıkarıyor size de tavsiye ederim. Artı 2 Eksi Çözüm
Disk temizlemek için Wise disck cleaner kullanıyorum ve gerçekten iyi iş çıkarıyor size de tavsiye ederim.
KS KS Nazunadesu Centipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #5 222744 dedi: Isletim sistemin affedersin hayvan gibi sismis. Disk temizleme aracini calistirmayi dene, temp icini falan temizle bir de oyle bakalim. Genişletmek için tıkla... Şişmiş derken anlamadım hocam nasıl yani? MUSTAFA0780 dedi: Disk temizlemek için Wise disck cleaner kullanıyorum ve gerçekten iyi iş çıkarıyor size de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam tek taramayla 98GB buldu ve sildim. Artık 19 gb yer kaplıyor. Son düzenleme: 9 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
222744 dedi: Isletim sistemin affedersin hayvan gibi sismis. Disk temizleme aracini calistirmayi dene, temp icini falan temizle bir de oyle bakalim. Genişletmek için tıkla... Şişmiş derken anlamadım hocam nasıl yani? MUSTAFA0780 dedi: Disk temizlemek için Wise disck cleaner kullanıyorum ve gerçekten iyi iş çıkarıyor size de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam tek taramayla 98GB buldu ve sildim. Artık 19 gb yer kaplıyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 10 Kasım 2022 #6 Nazunadesu dedi: Şişmiş derken anlamadım hocam nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Gereksiz dosya biriktirmiş. Üstteki program ya da Windows'un araçları ile çözülmeyecek mevzu değil. Artı 0 Eksi
Nazunadesu dedi: Şişmiş derken anlamadım hocam nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Gereksiz dosya biriktirmiş. Üstteki program ya da Windows'un araçları ile çözülmeyecek mevzu değil.