Çözüldü Windows 10 açılış şifre kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kafkaf45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Benzer konular mevcut ama hep eski tarihli ve eski sürümler olduğu için yeni konu açtım. Bilgisayarda Windows 10 Pro yüklü ve açılışta Windows hello pin diye bir zımbırtı ile 6 digit pin kodu girmek zorundayım. Benim eski cihazımda böyle bir ızdırap yoktu. Izdırap deme sebebim oyun falan indiriyorum güncelleme yüzünden cihaz yeniden başlatılıyor ve şifre giremedim diye işleme devam etmiyor. Bu sorundan dolayı bu şifreyi kaldırmak istiyorum. Benzer sorun yaşayıp çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Benzer konular mevcut ama hep eski tarihli ve eski sürümler olduğu için yeni konu açtım. Bilgisayarda Windows 10 Pro yüklü ve açılışta Windows hello pin diye bir zımbırtı ile 6 digit pin kodu girmek zorundayım. Benim eski cihazımda böyle bir ızdırap yoktu. Izdırap deme sebebim oyun falan indiriyorum güncelleme yüzünden cihaz yeniden başlatılıyor ve şifre giremedim diye işleme devam etmiyor. Bu sorundan dolayı bu şifreyi kaldırmak istiyorum. Benzer sorun yaşayıp çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Ben böyle çözdüm sorunu.

Ben böyle çözdüm sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı