Windows 10 açılış şifresi kaldırma sorunu

HalilOzd363

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir laptop aldım ve Windows'u kurdum. Sonrasında Windows'u yeniden baslattim ve bana bir kutucuk geldi burada bir hesap olusturup sifre koymami istedi bende koydum simdi PC acilirken parola istiyor ve ben bunu kaldirmak istiyorum.
Internetten arastirdim calistira netpwliz yazip oradaki tiki kaldirmami istiyorlar ama resimde de gozuktugu gibi bende tik yok. Ben bu acilis parolasini nasil kaldıracağım?

Yeni bir laptop aldım ve Windows'u kurdum. Sonrasında Windows'u yeniden baslattim ve bana bir kutucuk geldi burada bir hesap olusturup sifre koymami istedi bende koydum simdi PC acilirken parola istiyor ve ben bunu kaldirmak istiyorum.
Internetten arastirdim calistira netpwliz yazip oradaki tiki kaldirmami istiyorlar ama resimde de gozuktugu gibi bende tik yok. Ben bu acilis parolasini nasil kaldıracağım?

Ayarlara gir. Hesaplar yazan yere tıkla. Sol tarafta bulunan oturum açma seçeneklerine tıkla. Parola yazan kısma tıkla. Değiştir seçeneği çıkacaktır. Şu anki parolanızı girin. Şifre kısmına bir şey yazmadan ileri deyin.

Merhaba;
Bu videoki yöntemle benim bilgisayarımdan şifre kalktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı