Bilgisayar açılırken disk kontrolü yapıyor mu yapıyorsa nasıl kapatıldığını söyleyebilirim bu sayede daha hızlı açılır.Selam arkadaşlar. Windows 10'un açılış hızını nasıl hızlandırabilirim? Ayrıca Windows 10'u hızlandırmak için neler yapabilirim?
Bilgisayar-özellikler-gelişmis sistem ayarlari-gelişmiş-başlangiç ve kurtarma-ayarlar-""işletim sistemlerinin gosterme suresi "" kismina gelip orada yazan 30 veya 5 sayisini 0 olarak duzelt. Aylardir benim laptop yavas aciliyordu. Sorunun HDD de oldugunu dusunuyordum. Virus taramasindan tut guncellemelere kadar her şeyi yaptim, duzelmedi. En son adini unuttugum bir adamin videosu sayesinde bu ayari buldum ve bende otomatik olarak 30 saniyeye ayarli olan şeyi 0 yaptim ve artik eskiye gore cok daha hizli aciliyor.
Hocam gece bu ayarı yaptım bilgisayarı kapattım şimdi bir açayım dedim bilgisayar açılırken mavi ekranda BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO hatası veriyor nasıl çözeceğiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.