Windows 10 Açılışta 0xc000000e Hatası

sedo0123

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bilgisayarımı her açışımda 0xc000000e hatası ile karşılaşıyorum. BIOS'a girip hiçbir şey yapmadan çıkınca düzeliyor fakat her seferinde böyle yapmak canımı sıkmaya başladı. Windows 10 Pro lisanslı kullanıyorum. Ayrıca bilgisayar her başladığında Windows kendisi bir program indiriyor ve güncellemeleri yüklemeye çalışıyor.

D7Rpv3.jpg

Technopat YouTube kanalı üzerinden yayınlanmış olan videoyu izledim. USB belleğim hazır. Recep Bey'in işlem yaptığı bilgisayarda tek disk vardı. Benim bilgisayarımda ise 1 adet M.2 SSD bir adet de 3TB HDD bulunuyor. Bu yüzden boot partition nerede çözemedim. Bilgisayardan Boot partition'un hangi diskte olduğunu görme gibi bir durumumuz var mıdır acaba? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Bey'in 1:13'te tek diski var ve onu seçip işlemi yapıyor. Bende ise iki adet disk mevcut. İkisinde de list partition komutunu verince alt bölümler çıkıyor. Ben hangisini seçip işleme devam edeceğimi anlayamadım.

Merhaba şu an bende aynı sorunu yaşıyorum eğer çözümünü bulduysan yardım eder misin? Videodaki işlemleri yaparken diske harf atıyamıyorum oradan sonrası gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı