Herkese merhabalar. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bilgisayarımı her açışımda 0xc000000e hatası ile karşılaşıyorum. BIOS'a girip hiçbir şey yapmadan çıkınca düzeliyor fakat her seferinde böyle yapmak canımı sıkmaya başladı. Windows 10 Pro lisanslı kullanıyorum. Ayrıca bilgisayar her başladığında Windows kendisi bir program indiriyor ve güncellemeleri yüklemeye çalışıyor.
Technopat YouTube kanalı üzerinden yayınlanmış olan videoyu izledim. USB belleğim hazır. Recep Bey'in işlem yaptığı bilgisayarda tek disk vardı. Benim bilgisayarımda ise 1 adet M.2 SSD bir adet de 3TB HDD bulunuyor. Bu yüzden boot partition nerede çözemedim. Bilgisayardan Boot partition'un hangi diskte olduğunu görme gibi bir durumumuz var mıdır acaba? Teşekkür ederim.
Technopat YouTube kanalı üzerinden yayınlanmış olan videoyu izledim. USB belleğim hazır. Recep Bey'in işlem yaptığı bilgisayarda tek disk vardı. Benim bilgisayarımda ise 1 adet M.2 SSD bir adet de 3TB HDD bulunuyor. Bu yüzden boot partition nerede çözemedim. Bilgisayardan Boot partition'un hangi diskte olduğunu görme gibi bir durumumuz var mıdır acaba? Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: