Windows 10 açılışta anakart logosundan sonra 4-5 saniye siyah ekran gösteriyor

Daha fazla  
Windows açılırken anakart logosundan sonra 4-5 saniyelik siyah ekranda yüklenme ekranı gibi oluyor, daha sonra hoş geldiniz yazısı geliyor ve açılıyor. Şöyle ilginç bir şey keşfettim: Güvenli moda girdiğimde ve sistemi yeniden başlattığımda siyah ekran hiç gelmiyor. Acaba sürücülerle alakalı bir problem mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS işlemcim Ryzen 5 2600 olduğu için sadece 3.10'a kadar güncellememi öneriyor sonraki üst sürümlerde böyle uyarı var o yüzden pek bulaşmak istemedim Ethernet kablosu sürücüsünüde hep anakartın sitesinden yüklüyorum.

İnternette yazan klasik şeyleri yapın. Pek işe yarayacağını sanmıyorum ama yine de deneyin.

Bence sıkıntı çıkmaz ama sen bilirsin BIOS güncellemesi için.

BIOS güncellemek çok sıkıntılı bir konu, herhangi bir hatasında anakartı garantiye göndermek zorunda kalabilir (güncelleme yapma )

Dikkatli bilen biri için zaten dedim tabii yine de her BIOS güncellemesinde sıkıntı çıkabilir.

Yukarıda "CPU uyarı veriyor" dediği için hata olma olasılığı daha fazla. Ben olsam denemezdim, 4 saniye için anakarttan olmak istemem.

Haklısınız ne yapalım böyle kullanırım bende yine de çözüm işaretle miyim belki yaşayan biri vardır ve çözmüştür ya da o da çözüm arıyordur bekleyelim bakalım.

İleride çözümü bulursanız buraya yazıp çözüm işaretlersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı