Windows 10 açılma logosunda kalıyor

Talha27

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bugünlerde bilgisayarı kullanırken başıma bir şey geldi.

Bilgisayar bir anda dondu, ben de bilgisayarı kapatmak için düğmeye basılı tutarak kapattım. Bunu genelde kullanmam ama bunu yaptıktan sonra bilgisayarımı tekrar açtım ve Windows logosunda kaldı.

Ben yine kapattım. Aradan 24 saat geçti ve tekrar denedim, yine aynı logoda kaldı. Anlam veremiyorum. Her guncelleme geldiğinde böyle oluyor ve kendiliğinden düzeliyor ama bu sefer düzelmedi. Format atacaktım ama Windows 7 ISO dosyası buldum, USB'ye atarken arşiv bozuk yazdı onun da, yapamadım. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Aynı hatayla bende birkaç kere karşılaştım yapman gereken logo da bırakmak bir 1 2 saat geçsin sonra bir anda kendiliğinden açılır eğer sorunu bir daha yaşamak istemiyorsan da otomatik güncellemeyi kapat.

Bendede ayni problem var acilis logosunda donuyor kapatma tuşu bile calismiyor fisi cekmek zorunda kaliyorum. SSD aldim HDD kaynakli olduğunu düşündüm ama yine ayni duzelmedi.

Merhaba arkadaşlar. Bugünlerde bilgisayarı kullanırken başıma bir şey geldi.

Bilgisayar bir anda dondu, ben de bilgisayarı kapatmak için düğmeye basılı tutarak kapattım. Bunu genelde kullanmam ama bunu yaptıktan sonra bilgisayarımı tekrar açtım ve Windows logosunda kaldı.

Ben yine kapattım. Aradan 24 saat geçti ve tekrar denedim, yine aynı logoda kaldı. Anlam veremiyorum. Her guncelleme geldiğinde böyle oluyor ve kendiliğinden düzeliyor ama bu sefer düzelmedi. Format atacaktım ama Windows 7 ISO dosyası buldum, USB'ye atarken arşiv bozuk yazdı onun da, yapamadım. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

HDD mi kullanıyorsunuz.

HDD mi kullanıyorsunuz.

Hayır SSD kullanıyorum
Aynı hatayla bende birkaç kere karşılaştım yapman gereken logo da bırakmak bir 1 2 saat geçsin sonra bir anda kendiliğinden açılır eğer sorunu bir daha yaşamak istemiyorsan da otomatik güncellemeyi kapat.

Düzelmedi bende Windows 7 kurdum şu anlık iyi gibi Windows 7'nin desteği falan bitse de bilmiyorum Windows 10 çok RAM yiyor ve bilgisayarı zorluyor 4 GB RAM olunca tabii mecbur kaldım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı