Windows 10 açılmıyor: Startup Repair - Başlangıç Onarma

hectorblack

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık bir hafta önce windows 10'a geçtim. Şuan bilgisayarı açtığımda startup repair kısmı karşıma geliyor. Format atmam gerektiğini düşünüyorum ama format dosyam yok ve önemli bilgilerim var bilgisayarda. Geri dönüş noktası yok ayrıca. Lütfen bir an önce yardım ederseniz sevinirim. Aldığım hatayı resim olarak ekledim.

1467645387404-1613066163.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'niz UEFI'yi destekliyor mu ? Çözüm olarak Windowsu yeniden kurun ama biçimlendirmeden. "Windows.old" klasörü içinden belgelerinizi geri alabilirsiniz.

Destekliyor. Aslında çözüm yolunu buldum. Windows'u usb belleğe yeniden yükledim onarmak için ama windows'un yüklü olduğu yerde yer olmadığı için onaramıyorum. Bu sayfadan veya cmd'den diskteki bir dosyayı silme imkanım var mıdır?

Yer Açmak İçin ;
Yer açmak içinde hdd'nizi çıkarın masaüstü bir pc'de 2.sata girişine takın. Masaüstü algılıyacaktır.
Oradan Yerel disk olarak diskiniz gözükecek. Oradan yer açıp onarımı yaptıktan sonra belgerinizi aynı giriş yapabilirsiniz.
NOT: Eğer satayı 1. girişe takarsanız o diskten boot eder.

Tamamdır. Çok teşekkürler, deneyeceğim.

Dostum çıkardım ssd ve kablosunu bilgisayarım dan ve laptop a takmaya çalışıyorum ve kabloları olmuyor yardımcı olur musun?

Girişler uyumsuz.

Dosya Ekleri

• 1467672225908532815183.jpg
    1467672225908532815183.jpg
    216,8 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı