Windows 10 ağ bağlantılarında ethernet görünmeme sorunu

Merhaba, @Murat5038 hocam. Nasılsınız? Keyfiniz, sağlığınız yerindedir umarım. Berat kandiliniz mübarek olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu, mutlu sevdiklerinizle nice kandiller görmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı akşamlar dilerim.

Merhaba @Murat5038 hocam. Nasılsınız? Keyfiniz, sağlığınız yerindedir umarım. Ramazan bayramınız mübarek olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı ve sevdiklerinizle beraber nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah.

Bu Ramazan pek iyi geçmedi sağlıktan yana ama iyi olmaya çalışıyoruz yine de bu halimize ALLAH'a şükür. Sen iyisindir inşallah. Bütün iyi dileklerinin 100 katı seninde olur inş Sağolasın kutladığın için. ALLAH'a emanet ol.

Çok geçmiş olsun hocam. Hava değişiklikleri zorladı haklısınız. Benim de uyku düzeni hatta uyku tamamen kayboldu Bunun dışında şükürler olsun. Amin cümlemizin iyi, hayırlı ve güzel duaları kabul olur inşallah. Siz de ALLAH' a emanet olun.

Bana mesaj atabilir misiniz? Ya da buradan da yazabilir misiniz? Ethernet sorunum var da nasıl çözdünüz çok merak ediyorum. Yurtta sıkıntı yaşıyorum ve halletmem gerek en kısa zamanda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ne yazık ki o bazen bende de oluyor ama ben PC açıp kappattığım zaman oluyor bazen ehternet gözükmüyor ben laptopu aç kapa yapıyorum sorun çözülüyor.

Uyku düzensizlikleri ve hava değişikliklerinden vücudu toparlamaya çalışıyoruz
Geçmiş olsun. Oruçdan sonra, dediğin gibi havalardan dolayı yakın zamnda düzelirsin.
Ayenn bende aynı şekilde ama mecburiyet olunca şahsen çıkıyorum çıkarsam yoksa işim olmuyor zaten dışarıda.
İnsnalar hakkında çok konuşulur da çok uzar konu Boşvermek en iyisi.
Bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun. İnternet ile ilgili problemlerim vardı geçenlerde yazamadım kusura bakmayın. @Murat5038
Sağolun sizin de. Sıkıntı yok, düzeldiyse iyi.

Bende de aksine wifi kontorlcüsü yok. Bunun için ayrı bir konu oluşturdum ve Recep abi cevap verdi, ya onar yada 20H2 ye dön diye söyledi. Benim de icimde bir şüphe var 20H2 surumune geri donerken dosyalarim silinir mi acaba?
Birde bu sıkıntıyı çözebilen varsa söyleyebilir mi, eski sürüme dönmeden deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…