Windows 10 Ağ ve İnternet Erişimi Yok Sorunu

Daha fazla  
Bir süre önce modemimi resetlemeye çalışırken yanlışlıkla reset attım. Bilindiği üzere tüm ayarlar sıfırlandı. Fark ettikten sonra bir miktar üzüldüm önce Tp Link kullandığımdan 192.168.1.1 adresine gidip kullanıcı adı ve şifremi girdikten sonra kolay kurulum sihirbazını kullanarak modem kurulumunu gerçekleştirdim.

Bilgisayar ve telefonun hala internete bağlanamadığını farkettim. Windows 10 kullanarak ağ sıfırlama işlemini gerçekleştirdim belki çözülür diye. Ağ sıfırladıktan sonra yeniden ev grubu kurdum. Ama hala ağ erişimi yok ve internete bağlanılamıyor yazısı görülüyor windowsta. Ayrıca telefonumdan baktığımda kısa bir süre internete girebildim sonra yine nedense internete girilemiyordu. Wifidan bağlanabiliyorum ama görüldüğü üzere internet erişimim yok.

Elimden gelen başka çözüm yolu olmadığından foruma geldim bende. Yardımcı olursanız memnun olurum. Birkaçta fotoğraf çektim, linkleri aşağıda. Dosya boyutu büyük olduğundan fotoğrafları foruma yüklerken hata aldım.

p0YL3a.jpg
kbYlzD.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı