Çözüldü Windows 10 ağı görmüyor ve Wi-Fi bölümü de yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rewk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Lenovo laptopu dün kendi kapanmaya ayarlanmıştım, öyle de olmuş ama şimdi internet yok, ağ yok sağ altta internet yok işareti var ama ayarlara girince ağ ve internet deyince sol tarafta Wi-Fi bölümü de yok, durum Ethernet çevirmeli diye gidiyor bölümleri, Wi-Fi yok.
Sadece bağdaştırıcı seçenekleri deyince Wi-Fi var etkin diyor, bütün çubuklar yeşil.

• 3 gün önce SSD taktırdım, HDD de içinde laptopun.
  • Hotspot oluşturdum telefondan onu da görmüyor.
Denediklerim:
  • Sürücü güncelleme.
  • Sistem geri yükleme.
  • Ağ sıfırlama.
  • DNS'yi otomatik ayarla yaptım.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Modemde internet var, aç kapa yaptım, TV ve telefonlar bağlanıyor.
192 li adresi de girdim İnternet yok diyor.sayfaya girmedi.
Yardımcı olabilecek var mı? Şuanda virüs tarama programı da kurulu değil, hiçbir şekilde internete de giremiyorum

Son düzenleme:
Çözüm
Aygıt yöneticisini kontrol ettiniz mi?
Format atmak zorunda kaldım , dosyaları sakla dedim, şimdilik düzeldi.
Teşekkürler.
İhtiyacı olan olur diye konuyu güncelleme ihtiyacı doğdu, şöyle ki; format attıktan 2 gün sonra yine yaptı, şunu fark ettim ben açılış hızlansın diye bir iki programla otomatik en iyileme falan yaptım, sonra biden bire tüm internet gitti. İnternet yok ağ yok hatası veriyor, hiçbir ağı görmüyor hatta mobilden hotspot açsam onu da görmüyordu.

Sitede bir arkadaş paylaşmış, adını unuttum ona da teşekkürler
Tweaking.com - Set Windows Services To Default Startup
bunu paylaşmış. Önce aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırdım sonra tekrar kurdum olmadı Tweaking.com - Set Windows Services To Default Startup bunu daha önce indirmiştim , bunu denedim sağ alttaki internet yok işareti gitmedi ama üstüne basınca ağlar geldi kendi ağıma tekrar şifreyi yazdım düzeldi.

Bunu ve bu sitedeki 1-2 programı da şimdi yedeğe aldım, bir iki tane de complete internet repair ve anti virus anti malware programını yedeğe aldım ne olur ne olmaz.
Aygıt yöneticisini kontrol ettiniz mi?
Format atmak zorunda kaldım , dosyaları sakla dedim, şimdilik düzeldi.
Teşekkürler.
İhtiyacı olan olur diye konuyu güncelleme ihtiyacı doğdu, şöyle ki; format attıktan 2 gün sonra yine yaptı, şunu fark ettim ben açılış hızlansın diye bir iki programla otomatik en iyileme falan yaptım, sonra biden bire tüm internet gitti. İnternet yok ağ yok hatası veriyor, hiçbir ağı görmüyor hatta mobilden hotspot açsam onu da görmüyordu.

Sitede bir arkadaş paylaşmış, adını unuttum ona da teşekkürler
Tweaking.com - Set Windows Services To Default Startup
bunu paylaşmış. Önce aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırdım sonra tekrar kurdum olmadı Tweaking.com - Set Windows Services To Default Startup bunu daha önce indirmiştim , bunu denedim sağ alttaki internet yok işareti gitmedi ama üstüne basınca ağlar geldi kendi ağıma tekrar şifreyi yazdım düzeldi.

Bunu ve bu sitedeki 1-2 programı da şimdi yedeğe aldım, bir iki tane de complete internet repair ve anti virus anti malware programını yedeğe aldım ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı