Arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olabilir misiniz? Windows'un kendi sitesinden flash belleğe Win 10 kurdum yeni aldıgım sisteme yükledim fakat PC'ye Driver falan kurmak istediğimde kasma falan oluyor PC kapatınca ağır kapanıyor fakat Opera'ya veya choremeye geçince herhangi bir kasma donma olmuyor sebebi nedir nerede yanlış yaptım acaba.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
www.technopat.net
Bir de sistem özellikleriniz nedir? Donanım olarak Windows 10'a uygun bir sisteminiz var mı?
"Windows 10" bilgisayarı iyi olmayan biri için çok sıkıntı çıkarır. Bilgisayarınızın diskini temizlemeli, gereksiz dosyaları temizlemeli, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmak birazcıkta da olsa işinize yarayacaktır.
Fakat çok sıkıntı çıkarıyorsa başka "Windows" sürümüne geçmenizi öneririm.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
www.technopat.net
Bir de sistem özellikleriniz nedir? Donanım olarak Windows 10'a uygun bir sisteminiz var mı?