Arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olabilir misiniz? Windows'un kendi sitesinden flash belleğe Win 10 kurdum yeni aldıgım sisteme yükledim fakat PC'ye Driver falan kurmak istediğimde kasma falan oluyor PC kapatınca ağır kapanıyor fakat Opera'ya veya choremeye geçince herhangi bir kasma donma olmuyor sebebi nedir nerede yanlış yaptım acaba.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
www.technopat.net
Bir de sistem özellikleriniz nedir? Donanım olarak Windows 10'a uygun bir sisteminiz var mı?
Kurulumda boot ederken Flash Diskiniz (USB) nin isminin başında UEFI seçeneği olduğundan emin olun. ise yararsa mesajlari beğenmeyi unutmayın Herhangi bir sorununuz olursa tekrardan dönüş yaparım.
Kurulumda Boot ederken flash diskiniz (USB)nin isminin başında UEFI seçeneği olduğundan emin olun. ise yararsa mesajlari beğenmeyi unutmayın herhangi bir sorununuz olursa tekrardan dönüş yaparım.
Win 10 Home kurdum, diğerinde Pro kurmuştum. Bütün Driver'larımı sorunsuz bir şekilde kurdum herhangi bir kasma mouse donması gibi bir sorun yaşamıyorum UEFI olarak kurulum yaptım bu sefer ilgi ve alakanız için teşekkür ederim