Çözüldü Windows 10 AirPods Bluetooth bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hidora

Decapat
Daha fazla  
V5.0 Bluetooth adaptörü ile masaüstü Windows 10 Home işletim sistemi olan bilgisayarıma AirPods'umu bağlıyorum. Seste herhangi bir problem yok. Fakat mikrofonun kullanılacağı anda bazen ses gidiyor ve mikrofon da çalışmıyor. Örneğin sesli sohbete girdiğimde veya oyunda bas-konuş tuşuna bastığımda mavi ekran yiyorum. Ekteki görselden durdurma kodunu görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kulaklığın Aygıt Yöneticisi'nden hands free modunu devre dışı bırak öyle dene mikrofon handsfree ye geçtiği için çalışmıyor zaten
Yaka mikrofonu taktım, mikrofon olarak da devre dışı bıraktım çözüldü sorun teşekkürler.
Kulaklığın Aygıt Yöneticisi'nden hands free modunu devre dışı bırak öyle dene mikrofon handsfree ye geçtiği için çalışmıyor zaten

V5.0 Bluetooth adaptörü ile masaüstü Windows 10 Home işletim sistemi olan bilgisayarıma AirPods'umu bağlıyorum. Seste herhangi bir problem yok. Fakat mikrofonun kullanılacağı anda bazen ses gidiyor ve mikrofon da çalışmıyor. Örneğin sesli sohbete girdiğimde veya oyunda bas-konuş tuşuna bastığımda mavi ekran yiyorum. Ekteki görselden durdurma kodunu görebilirsiniz.

Hocam ben geçen cuma günü bağladım sıkıntı gerçekten. Mikrofonla konuşabildim ama bu kezde YouTube'dan video açınca ses boğuk geliyordu. Fakat mikrofonu kapatıp streo moduna alıp video izlediğimde ses çok net geliyordu bu kezde mikrofon çalışmıyordu. Bende kaldırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı