Windows 10 alıp 11'e yükseltmek

Hocam hiç gidip 1899 lira verip Windows 10 almayın. Bende geçen hafta sistem topladım 20 TL'ye Windows 10 key aldım ritial çıktı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Windows 10 yükledikten sonra key i etkinleştirdim ve 11 formatı attım ayarlardan Windows'u etkinleştir deyince sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.
Benden daha fırsatçısı varmış, gözlerim yaşardı. Respect. Fakat güvenilir site bulmak mümkün mü?

Evet Windows 10'dan 11'e yükseltebilirsin ben öyle yaptım şahsen fakat Windows 11'i destekleyen anakart ın olması lazım.
Anakart "Windows 11 ready" damgasıyla tanıtılıyor Asus'un sitesinde. Eyv.

Eğer isterseniz aldığım sitenin linkini paylaşayım. Geçen hafta pazar günü akşam 19:00 civarı verdim 15 dakika içinde gönderdiler.

Bu daha mantikli, 1.8k bayilmaya gerek yok.

Keske attigim linki okusaydin, anakart uzerinde TPM 2.0 zorunlulugu var.
O yüzden Tpm kaldırmayan bilgisayarlar da açılıyor di mi ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha fazla video bulabilirsiniz.

O yüzden TPM kaldırmayan bilgisayarlar da açılıyor değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha fazla video bulabilirsiniz.

Biz resmi sistem gereksinimlerinden bahsediyoruz, ana gereksinimlerden en onemlisi destekleyen bir anakart, bay cok bilmis. Yoksa biz de biliyoruz bypass edildigini.

Daha da ucuzu var aslında. İnternette herhangi bir satıcıdan Windows 10 OEM veya retail lisans almak. Bunlar genelde 50₺ altı oluyor ve Microsoft tarafından kabul ediliyor.

Hatta benim 2,5 yıl önce 10 liraya aldığım VOLUMA_MAK lisansı nasıl olduysa Windows 11 güncellemesinden sonra retail lisans olarak gözükmeye başladı. Windows 10'a geri döndüm hala retail yazıyor.

Benden daha fırsatçısı varmış, gözlerim yaşardı. Respect. Fakat güvenilir site bulmak mümkün mü?

Anakart "Windows 11 ready" damgasıyla tanıtılıyor Asus'un sitesinde. Eyv.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı