Çözüldü Windows 10 Almanca Nasıl Yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Sakarya/Akyazı
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen.
Windows 10 1709 sürümünde Türkçe dilinde bir bilgisayarımız var. Buna format atmadan dilini almanca nasıl yapabilirim? Windows 7'de Update ile yapılabiliyordu. Acaba Windows 10 içinde aynı şey var mı? Ayarlardan Update kısmına biraz bakındım ama bir şey bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlata dil ve klavye yaz orada çıkar zaten seçenekleri düzenleyin diye. Açılan pencereden düzenleyebilirsin.
Başlata dil ve klavye yaz orada çıkar zaten seçenekleri düzenleyin diye. Açılan pencereden düzenleyebilirsin.

Çözüm
Ayarlar > Zaman ve Dil > Bölge ve dil (sol tarafta)
Dil ekle'i tıklat.
Açılan pencereden dili seç. İleri'yi tıklat.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. sizlere cevap verememe sebebim ise konunun genele açılması 2-3 saat sürüyor ve ondada yaptığım ufak bir yazım yanlışından cevap yazamama yasağı yiyorum. İnsanların forumda konu açmalarının temel amacı zaten anında hızlı etkilişim almak değil mi? bu kadar bekletildikten sonra zaten sorunumun çözümünü kendi kendime buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…