Windows 10 Alt+Tab direkt masaüstüne geçmiyor

LooM

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bir video izledim be videoda adamın Alt+Tab'ı ile benim Alt+Tab'ım arasında fark olduğunu analdım. Adam Alt+Tab yaptığında direkt masaüstüne geçiyor. Ben yaptığımda pencereler arasında geçiş yapıyor. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir video izledim be videoda adamın Alt+Tab'ı ile benim Alt+Tab'ım arasında fark olduğunu analdım. Adam Alt+Tab yaptığında direkt masaüstüne geçiyor. Ben yaptığımda pencereler arasında geçiş yapıyor. Bunun çözümü nedir?

Sende sıkıntı yok herkeste öyle.

Uygulamaya masaüstündeyken girip hızlıca Alt+Tab yaparsan olabilir.

Windows 10' da Alt+Tab sekmesinde masaüstü yok, Win+D kombinasyonu ile masaüstüne geçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı