Windows 10 Alt tuşuna basınca uykuya giriyor

powder

Megapat
Daha fazla  
Daha önce yaşayan veya sorunun cevabını bilen biri yardım edebilir mi? Windows 10 kullanıyorum ve daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti. Klavyemin alt tuşuna basınca uyku moduna giriyor ve bu oyunlarda veya normal kullanımda çok can sıkıcı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kullandığını belirtmemişsin. Laptop kullanıyorsan yanlışlıkla uyku moduna geçmek için özel bir tuş atamış olabilirsin. Klavyen donanımsal olarak bozuk olabilir. Kullandığın uygulamalar veya hatalı sürücü yükledi isen klavye yapılandırmasını bozmuş olabilir. Aygıt yöneticisinden klavye aygıtını kaldırın. Tekrardan aktifleştirin.

Ne kullandığını belirtmemişsin. Laptop kullanıyorsan yanlışlıkla uyku moduna geçmek için özel bir tuş atamış olabilirsin. Klavyen donanımsal olarak bozuk olabilir. Kullandığın uygulamalar veya hatalı sürücü yükledi isen klavye yapılandırmasını bozmuş olabilir. Aygıt yöneticisinden klavye aygıtını kaldırın. Tekrardan aktifleştirin.
Masaüstü pc kullanıyorum. Başka bir klavye ile denediğimde aynı sorunun olmadığını gözlemledim, dediğiniz işlemleri denedim fakat işe yaramadı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı