Windows 10 Anahtar girilmeden ne kadar kullanılır?

Bilgisayar bozulana kadar kullanabilirsin. Windows'u etkinleştirin diye yazı çıkıyor ama seni kimse lisans satın almaya zorlayamaz :D Hem ayrıca benim bildiğim kadarıyla sadece Microsoft hesabı ekleyemiyorsun ve masaüstünde ikon çıkıyor onun dışında bir değişme olmuyor.

Microsoft store canlı sohbette müşteri hizmetlisine sordum, lisans girmeden windows 10 gün çalışır dedi, sonra bilgisayar açılmazmış ve lisans girmemizi istermiş dedi.

Hadisi oradan yalan söylemişler sana

Valla pek yalan söylemediler görünüyor, 30 gün sonunda bilgisayarımı açtığımda tam Windows masaüstü görüntüleneceği sırada bilgisayarım şak diye kapanıyor, Windows 10 u sildim yine de bu durumdan kurtulamadım, eski Vista işletim sistemim ile açmak istediğimde yine tam masaüstü çıktığında bilgisayar kapanıyor, sadece Vista güvenli kipte açabiliyorum, biosa bir şey mi yerleştirdi bu Windows 10 işin içinden çıkamıyorum, bilen varsa yardım lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı