Windows 10 anahtar sorunu

Surreal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2 hafta önce Vatan'dan laptop aldım. İşletim sistemli. İşte neyse, Windows 10 yükselttim tabii orijinal. Dün bi virüse çattım. Çince mi, Japonca mı anlayamadım. Bi türlü silemedim. Sonra tak etti ve format attım. Format atmadan önce ürün anahtarını not aldım fakat şimdi ürün anahtarını deniyorum ama olmuyor kabul etmiyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada Windows 8 64 bit attım. İşte ürün anahtarını kabul etmediği için Windows 10'da geçemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'a yükseltme yaptıktan sonra etkinleştiyse Windows 10 temiz kurulum yapabilirsiniz. Ürün anahtarı sorduğu yerde altta atlama seçeneği var. Bu seçeneği seçip kurulum yapın Windows etkinleşecektir. Düşük ihtimal de olsa etkinleşmezse eski sistemi kurup yükseltmeniz gerekiyor.

Notebook ile gelen Windows sürümü nedir?
Hangi sürüm Windows 8 ise o sürümü indirip kurman lazım. Windows 10 yükseltme yaptıysan hangi sürüme yükseltme olduysa o sürümü bulup indirip temiz kurulum yapın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı