Çözüldü Windows 10 anahtarı Windows 11'de çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

koala4

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, SağlamLisans'tan Windows key alacağım. Windows 11 Pro keyler 200₺ bu atacağım Windows 10 Pro key 100₺. Ben bu keyi alsam aynı ürün anahtarını başka hiçbir işlem yapmadan Windows 11 kurulumda yazsam Pro olarak çalışır mı? Bir de bu key "Retail" mi "OEM" mi?

Çözüm
Merhaba, SağlamLisans'tan Windows key alacağım. Windows 11 Pro keyler 200₺ bu atacağım Windows 10 Pro key 100₺. Ben bu keyi alsam aynı ürün anahtarını başka hiçbir işlem yapmadan Windows 11 kurulumda yazsam Pro olarak çalışır mı? Bir de bu key "Retail" mi "OEM" mi?

Çalışır hocam bende aynı siteden Windows 10 Pro Retail ürün anahtarı almıştım Windows 11 kurulum ekranında girdim ve sorunsuz etkinleşti.

Microsoft hesabımada sorunsuz bağlandı.

Çalışır hocam bende aynı siteden Windows 10 Pro Retail ürün anahtarı almıştım Windows 11 kurulum ekranında girdim ve sorunsuz etkinleşti.

Microsoft hesabımada sorunsuz bağlandı.

Çözüm
Retail gibi duruyor ama maalesef ürün açıklamasına yazmamışlar.

Bir yıl önce 89.90 TL'ye almıştım bayağı zamlanmış.
Bunu yerine 11 almak daha mantıklı gibi. 10 tl fark var arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı