Windows 10 aniden donuyor

Haziran'da tozları alındı evde termal macunu yok işlemci 4 yıldır terman macunu sürülmüyor.

O zaman nedeni belli, 4 yıldır termal macun yenilememişsiniz. Termal macun yenileyince işlemcinin sıcaklığı büyük oranda düşecektir ve onla birlikte donmalar da büyük ihtimal gidecek.

termal macunu merak ettim şimdi, 4 yıl olmuş, bir yaşam belirtisi falan göstermeye başlamış mıdır? :d

O zaman nedeni belli, 4 yıldır termal macun yenilememişsiniz. Termal macun yenileyince işlemcinin sıcaklığı büyük oranda düşecektir ve onla birlikte donmalar da büyük ihtimal gidecek.

termal macunu merak ettim şimdi, 4 yıl olmuş, bir yaşam belirtisi falan göstermeye başlamış mıdır? :d
1627125908851.png

Dısk %100 olması termal macunu ile alakası yoktur ama siz yine de değiştirin, hocam HD Tune indirip health kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?

Son olarak bunu atmak istiyorum sonra çözüm olarak işaretleyeceğim fakat işaretleyemiyorum.

Çünkü soru kategorisinde açmamışsınız, yazılan mesajın alt kısmındaki rapora tıklayarak çözümü seçmeniz gerekiyor.

Kurumuşmu baktınız mı? Bazıları çok uzun süre dayanıyorda.

Hiçbir termal macun 4 yıl dayanmaz.

Dısk %100 olması termal macunu ile alakası yoktur ama siz yine de değiştirin, hocam HD Tune indirip health kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?

Görev yöneticisini açınca 15 saniye %100 gözükmesi normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı