Windows 10 antivirüs önerisi

bat1n

Hectopat
Yer
C:\Windows\system
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Windows 10 Pro kullanıyorum. PC'ye trojan girmiş algıladı ve sildi ama pek yeterli görmüyorum. Sizce Windows Defender işe yarıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yarıyor eğer güvenmiyorum derseniz Kaspersky kullanın.

Arkadaşlar, ben Windows 10 Pro kullanıyorum. PC'ye trojan girmiş algıladı ve sildi ama pek yeterli görmüyorum. Sizce Windows Defender işe yarıyor mu?
Windows Defender yeni sürümlerinde eskisinden daha iyi ama hala çok iyi değil :D.
Kaspersky Free dene, forumun %80’i bunu tavsiye edecek az sonra.

Windows Defender sana en çok yardımcı olan şey olacaktır ama detaylı inceleme yaptığında çok fazla çeşit yok ben ESET kullanıyorum memnun oldum ayrıca ESET'te karantina vs güzel şeyler var ayrıca oyun modu olarak bir seçenekte var sistemini optimize edip gereksiz hizmetleri devre dışı bırakılıyor.

Kaspersky + Malwarebytes Free yeterli. Kaspersky ile gerçek zamanlı koruma sağlarsın, malwarebytes ile bilgisayara virüs girerse veya şüphelenirsen açarsın taratırsın. Ek olarak AdwCleaner ile de taratmanı kesinlikle öneririm.
Malwarebytes:
AdwCleaner:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı