Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar bara hiçbir şey yazamıyorum, nasıl aktif edebilirim?
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #11 F4tihh dedi: Windows + r kombinasyonunu uygula. ctfmon.exe yaz ve tamam butonuna bas. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapıyorum bazen ama yeniden başlatınca yine çalışmıyor. Artı 0 Eksi
F4tihh dedi: Windows + r kombinasyonunu uygula. ctfmon.exe yaz ve tamam butonuna bas. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapıyorum bazen ama yeniden başlatınca yine çalışmıyor.
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #12 Kont Unerlich dedi: Hocam onu yapıyorum bazen ama yeniden başlatınca yine çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Onu görev yöneticisinde ki başlangıca koyarsan her bilgisayarın açıldığında oda açılacaktır. Tarayıcıdan nasıl ekleneceğine bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Kont Unerlich dedi: Hocam onu yapıyorum bazen ama yeniden başlatınca yine çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Onu görev yöneticisinde ki başlangıca koyarsan her bilgisayarın açıldığında oda açılacaktır. Tarayıcıdan nasıl ekleneceğine bakabilirsin.